Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stiebel Eltron získal opět cenu "Superbrand"

Ocenění, které rodinná firma Stiebel Eltron získala již potřetí potvrdilo pozici a vážnost na trhu lídra v obnovitelných zdrojích, vytápění i ohřeu vody.

„Je to skvělý úspěch, přesně k 90. narozeninám našeho podniku“, jsme hrdí na to, že patříme nejlepším a nejsilnějším německým značkám“ zdůraznil Karlheinz Reitze, obchodní ředitel Stiebel Eltron. A dále komentoval to, že vytoužené ocenění dostala rodinná firma Stiebel Eltron již potřetí, přičemž v Německu bylo uděleno teprve šestkrát: „vynikající bilance znovu potvrdila naší pozici a vážnost na trhu. Hodnotí se kvalita, vytrvalost a důvěra zákazníků“

Stiebel Eltron - lídr v obnovitelných zdrojích, vytápění i ohřevu vody

Firma Stiebel Eltron, založená v roce 1924, patří s ročním obratem okolo 460 milionu Euro a s počtem 3000 zaměstnanců k předním podnikům na trhu obnovitelných energií, vytápění a ohřevu vody.

Rodinný podnik se drží od svého založení vize vyrábět přístroje s vyšší účinností, komfortem a spolehlivostí a zakládá s touto filozofií více než trend. Podnik se vyvinul v jeden z největších na trhu s přístroji na vytápění a světového lídra na trhu průtokových ohřívačů. Jako průkopník ve věci obnovitelných zdrojů nastartoval Stiebel Eltron již v 70. letech výrobu tepelných čerpadel a solárních kolektorů. K úspěšné nabídce systémů obnovitelných energií patří do programu také ventilační jednotky s rekuperací tepla .V tepelných čerpadlech patří tradiční firma dnes k lídrům trhu.


O ocenění Superbrands

Světově největší marketingová organizace obchodních značek „Superbrands“ vyznamenává top značkou již více než 20 let ve více než 85 zemí. Po předvýběru nezávislými odborníky zůstalo z více než 9000 značek ještě kolem 1100 top značek. Jen podniky, které dosáhnou v 5 bodech (dominance značky, vazba k zákazníkům, prestiž, vysoká životnost a celkové přijímání značky) převyšující umístění, mají šanci získat vytoužené „Superbrand“ –ocenění. Stiebel Eltron se z něj mohl těšit již v letech 2005 a 2007.


STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 
Reklama