Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čištění a odvápnění systémů

Čištění nejen topných a chladicích systémů čerpadly Kamco

Jakmile je topný systém naplněn vodou, začíná opotřebení / poškozování systému. Kombinace vody, vzduchu, směsi kovů, instalačních úlomků a nečistot může mít za následek vnitřní korozi, tvorbu kalů v oblastech s nízkým průtokem, tvorbu vodního kamene v kotlích a výměnících tepla.
Následky mohou být chladné místa v radiátorech, zablokované radiátory, hluk kotlů, dlouhý obnovující čas topení, nedostatečné zásobování vodou, selhání čerpadel, radiátorů a ventilů.

Některý z těchto příznaků mohou znamenat, že váš systém ma problémy s cirkulací a průtokem vyplývající z vnitřní koroze, což způsobuje tvorbu rzi, kalů a usazenin vodního kamene.

Proplachovací čerpadla Kamco může obnovit cirkulaci a efektivitu topného systému tím, že odstraní tyto nežádoucí částice. Vypláchne ze systému a nahradí agresivní vodu čistou vodou, chemicky ošetřenou inhibitorem koroze a vodního kamene.

Pomocí čerpadel Kamco a správní chemie lze efektivně vyčistit a odvápnit jakékoliv systémy včetně funcoilů, vymmeniků, zásobníků a lisovacích forem atd.


MAROX s.r.o
logo MAROX s.r.o

Velkoobchodní a maloobchodní prodej produktů na profesionální úpravu vody, lepidel atd. - distribuce pro SK a CZ trh. Inhibitory, Čističe, Úprava vody ÚT, Teplonosné kapaliny pro Solar a Tepelná čerpadla, Hydro-cyklónový a magnetický Total Filtr TF1, ...

 
 
Reklama