Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová montážní videa na webu fermacell

V létě 2014 přibyla dvě nová montážní videa. V části věnované montáži fasád najdete "Postup zpracování odvětrávané fasády s deskami Powerpanel H2O", v části Podlahy je nové video "Výhody podlahových systémů fermacell".

Dvouminutové video Postup zpracování odvětrávané fasády s deskami Powerpanel H2O podrobně popisuje postup montáže desek Powerpanel H2O na fasádu. Nechybí ukázka zpracování desek běžným nářadím, správné umístění a upevnění na nosnou dřevěnou konstrukci. Názorně je předvedena práce s armovací páskou a armovacím lepidlem fermacell HD a celoplošná penetrace hloubkovou penetrací fermacell. Poslední čtvrtina pak popisuje nanášení lehké malty fermacell, vložení armovací krytiny a finální úpravy povrchu fasády.

Video Výhody podlahových systémů fermacell popisuje výhody podlahových systémů fermacell v kombinaci s vyrovnávacím podsypem nebo dveřními přechody. Z nového montážního videa je zřejmé, že při přípravě a montáži vynikají podlahové systémy fermacell snadnou manipulací, jednoduchou pokládkou a dokonale pevným spojením.


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama