Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na seminář ROCKWOOL do Turnova!

Od 22. do 25. září by zájemci z řad stavebních firem, projektanti a architekti měli zamířit do Turnova na SFS Festival, který se zaměřuje na aktuální témata z oblasti stavebnictví.

Za společnost ROCKWOOL zde vystoupí Ing. Zdeněk Kobza a Ing. Pavel Matoušek, jež se budou věnovat tématice požární odolnosti konstrukcí a tepelným vlastnostem kazetových stěn a plochých střech.

Festival se bude konat v sídle společnosti SFS Intec v Turnově vždy od 12.30 do 18 hodin. Pondělí 22. září bude určeno tematice staveb ze dřeva a zvýšení jejich požární odolnosti. Za společnost ROCKWOOL zde vystoupí Ing. Pavel Matoušek s tématem požární testy stěn a stropů dřevostaveb, příklady a požární odolnost konstrukcí. Kromě něj tu budou přednášet například odborníci z ČVUT a ze společností Fermacell, Sapeli, SFS Intec, Stora Enso a Vesper Homes.
Ve středu 24. 9. se odborníci zaměří na fasády pro energeticky úsporné stavby. I zde je plánovaná prezentace společnosti ROCKWOOL. Ing. Matoušek účastníky seznámí s tepelnými vlastnostmi a požární odolností kazetových stěn Rockprofil. Dále opět vystoupí zástupci společností Fermacell a SFS Intec. Prezentovat se tu budou také odborníci ze Sapeli, Modi, Kovové profily, Lindab a Tremco Illbruck.
Čtvrtek 25. září bude věnován sofistikovaným projektům plochých střech. Za ROCKWOOL se ho zhostí Ing. Zdeněk Kobza s přednáškou zaměřenou na tepelné vlastnosti plochých střech, jejich návrhy a provádění. Kromě něj budou hovořit zástupci společností SFS Intec, Axter, Fatra, Idos, Kovové profily a Poruchy střech. Po všechny tři dny zde navíc bude probíhat domácí veletrh partnerských firem odborného dne s praktickými ukázkami a zájemci se budou moci při exkurzi seznámit s výrobou šroubů.

 
 
Reklama