Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výrobce armatur Schell zvýšil komfort Sportovního centra Olšanka a vybavil zázemí Metropole Zličín

Německý výrobce armatur Schell vybavil svými výrobky dva významné pražské veřejné objekty - Nákupní centrum Metropole Zličín a Sportovní centrum Olšanka na Žižkově.

Vedení Metropole provádí kompletní rekonstrukci veřejných sanitárních prostor v objektu, v první etapě šlo o toalety v prvním patře u restaurací. "Tady jsme nahrazovali původní umyvadlové armatury za nové, samouzavírací směsovací Puris SC-M, které šetří vodu, mají hygienické ovládání a jsou velmi odolné," popisuje obchodní zástupce Schell pro Českou republiku Aleš Řezáč. Celkově půjde o dodávku více než 60 armatur vysoké kvality, kterou vedení objektu předem testovalo.

Také v hotelu a ve Sportovním centrum Olšanka jde o kompletní rekonstrukci. Schell dodal do sociálních prostor sportoviště podomítkové sprchové armatury Linus D-SC-M, tedy ty se samouzavírací funkcí a plynulým směšováním vody. "Novými sprchami jsme zvýšili komfort a hygienu pro návštěvníky a centru jsme pomohli s úsporou vody a vyřešili jejich obavy z případného zničení takového zařízení," dodává Aleš Řezáč. Navíc firma Schell dovybavila zázemí také samouzavíracími směsovacími armaturami Puris SC-M.


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama