Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový tlakově nezávislý ventil Dynamic Valve

Klíčem k dosažení lepšího výkonu, úspor energie a vyšší spokojenosti uživatelů je u dvoutrubkových soustav schopnost přesného vyvážení a regulace radiátorů bez ohledu na zatížení.

Dynamický ventil Danfoss Dynamic ValveTM je nový termostatický ventil typu 2v1, speciálně navržený k eliminování kolísání tlaku. Kromě běžného regulačního ventilu s přednastavením průtoku obsahuje také vestavěný regulátor diferenčního tlaku. Pokud budou všechny radiátory osazeny ventilem Dynamic ValveTM a přednastaveny na požadovaný průtok, celý systém vytápění bude automaticky vyvážen a uveden do provozu.

Výsledkem je stabilní systém vytápění. Nájemníci si mohou vychutnávat tiché a komfortní vytápění a jistě uvítají i zvýšení úspor energií. To vše díky radiátorovému ventilu, který je velmi jednoduché navrhnout, instalovat i uvést do provozu.


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama