Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové svářečky FRIAMAT a zpracování elektrotvarovek FRIALEN - školení pro montážní firmy

V souvislosti s uvedením na trh nových svařovacích automatů FRIAMAT nabízíme montážním společnostem zaškolení pro práci s novými přístroji a zpracování elektrotvarovek obecně. Školení je zcela zdarma.

Školení je možné realizovat přímo na konkrétní stavbě, ve školících prostorách společnosti GLYNWED nebo v sídle montážní firmy.
Školení je zcela zdarma a v případě zájmu o školení vyplňte online formulář, nebo kontaktujte produktové manažery FRIALEN na frialen@glynwed.cz.

Technika spojování je velmi důležitým prvkem celého systému plastového potrubí v plynárenství, vodárenství, kanalizaci i průmyslu. Musí splňovat nejvyšší požadavky na bezpečnost a spolehlivost spojů a zároveň, zvlášť v dnešní době, musí být ekonomicky efektivní. Spojování pomocí elektortvarovek obecně je nejbezpečnější metodou, která kromě spolehlivosti také šetří čas i náklady na pracovní sílu. Pro svoji jednoduchou montáž a velkou skladnost materiálu i svařovacího příslušenství je svařování elektrotvarovkami s výhodami využíváno mnoha montážními společnostmi při pokládce nových vedení i při opravách či napojování existujících rozvodů.


Pro svařování pomocí elektrotvarovek se využívají svařovací automaty. Pro elektrotvarovky FRIALEN bývají nejčastěji doporučované svařovací automaty FRIAMAT® (lze je samozřejmě využívat i pro elektrotvarovky jiných výrobců). Ty pracují s čárovým kódem, řízeným počítačem a podle typu svařovacího přístroje mohou být také opatřeny možností dokumentace jednotlivých svarů a systémem zpětné sledovatelnosti (Tracebility).
Svařování elektortvarovkami je jednoduché, a to zvláště u elektrotavrovek FRAILEN, u nichž není potřeba používat držáky či další fixační zařízení, nicméně pro kvalitu a spolehlivost spoje je třeba dodržet správný postup montáže.

Inspirujte se ve videu:

Montáž elektrotvarovek FRIALEN

Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama