Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LED panely nejen pro montáž do kazetového stropu

Moderní a úsporné LED panely jsou dnes běžně využívaným typem LED svítidel. Hlavními důvody jsou vysoká svítivost a životnost, široké možnosti využití a především nízká spotřeba elektrické energie.

Tenká designová svítidla s označením LED panel již nejspíše v nabídce obchodů s LED osvětlení zaznamenal každý. LED panely jsou dostupné v mnoha variantách, z nichž nejběžnější je rozměr odpovídající stropnímu rastru 600 x 600 mm. V nabídce našeho internetového obchodu naleznete také LED panely s rozměry 1200x300 a 300x300 mm. Abychom pro naše zákazníky nabídku LED stropních panelů obohatili i o dodatečné příslušenství, které již nebývá běžnou součástí nabídky většiny prodejců LED osvětlení, zahrnuli jsme do sortimentu také takzvané „emergency kity“.

Jedná se o automatické systémy pro řízení LED osvětlení v případě výpadku napájecího napětí. Tento systém je schopný z integrované baterie zajistit spuštění osvětlení na více než 60 min. Kromě těchto nouzových zdrojů je možné k LED panelům doplnit také systémy pro stmívání, které umožní plynule regulovat osvětlení v místnosti pomocí otočného přepínače.

LED panelová svítidla však nemusí být instalována pouze jako zápustná svítidla do kazetových stropů. Možnosti instalace jsou velice široké především díky montážním rámům. Tyto rámy Vám umožní instalovat LED panel i v místech, kde by montáž nepřicházela v úvahu.
Pomocí montážního rámu se z LED panelu stává přisazené designové svítidlo, které je možné použít v i místnostech s pevným stropem nebo jako svítidlo na zeď.

Alternativou montážních rámů jsou závěsná lanka, která jsou nejpoužívanější v kombinaci s LED panely o rozměrech 1200x300 mm, v domácnostech i komerčních prostorech. Kompletní nabídku LED panelových svítidel i příslušenství naleznete na našich webových stránkách.

 
 
Reklama