Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zaměřené na čističe

Roky zkušeností a specializované interní výzkumná zařízení umožnily FERNOX-u produkovat celou řadu ve své třídě nejlepších chemických čisticích prostředků, které byly vyvinuty pro efektivní čištění v každé situaci.

Fernox Cleaner F3 je pH neutrální univerzální čistič, který odstraňuje kal, vodní kámen a další systémové nečistoty. Byl speciálně vyvinut, aby ze systému účinně a bezpečně odstranil Powerflow Flux, takže Cleaner F3 je ideální pro uvedení systémů do provozu. Při použití v kombinaci s inhibitorem Fernox Protector F1 může dosáhnout úspory plynu až do 15% při každém topení místnosti.

Fernox Powerflushing Cleaner F5 je dalším Fernox čističem, který odstraňuje nečistoty, kal a vodní kámen, je neutrální a bezpečný pro používání. Powerflushing Cleaner F5 je speciálně navržen pro čištění během proplachování a tak může zvýšit odstranění kalu až o 80%. Produkt je kompatibilní se všemi materiály používanými v systémech ústředního vytápění. Je k dispozici jako jednolitrové balení nebo Express aerosolová verze pro snadné použití, přičemž s Express verzí trvá pouze několik sekund naplnit systém.

DS40 System Cleaner je ultimátní, silný čistič pro těžce znečištěné systémy od kalu a vodního kamene. Je speciálně vyvinut pro silně usazený vodní kámen a kal a proto se DS40 System Cleaner používá k čištění těch nejodolnějších nečistot. Stejně jako zbytek Fernox čističů, i DS40 SystemCleaner je kompatibilní se všemi materiály používanými v systémech ústředního vytápění. Takže, bez ohledu na situaci, Fernox čističe nabízejí jednoduché, spolehlivé a profesionální výsledky.

Vyžadujte to nejlepší, nejlepší je Fernox.

Více informací.


MAROX s.r.o
logo MAROX s.r.o

Velkoobchodní a maloobchodní prodej produktů na profesionální úpravu vody, lepidel atd. - distribuce pro SK a CZ trh. Inhibitory, Čističe, Úprava vody ÚT, Teplonosné kapaliny pro Solar a Tepelná čerpadla, Hydro-cyklónový a magnetický Total Filtr TF1, ...

 
 
Reklama