Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Atraktivní design a kvalita bez kompromisů, to je Kaldewei Scona

Kaldewei rozšiřuje svůj sortiment o další modelovou řadu extra plochých sprchových vaniček. Scona má všechny přednosti sprchové vaničky ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm.

Komfort, estetičnost a osobitost jsou dnes ústředními prvky moderního ztvárnění koupelen. Pro odborné projektanty a architekty je kromě prostorového uspořádání koupelny výzvou také omezený finanční rozpočet. V reakci na rostoucí poptávku po extra plochých sprchových vaničkách s možností instalace v úrovni podlahy, rozšiřuje Kaldewei svůj sortiment extra plochých sprchových vaniček o další modelovou řadu, vyhovující každému rozpočtu. Scona má všechny přednosti sprchové vaničky ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm a díky svému harmonickému tvaru zaručuje v koupelně moderní, nadčasový design. Kulatý kryt odtoku umístěný ve středu sprchové vaničky a s ním sladěný jemný spád jsou v působivém kontrastu s geometrickým vnějším tvarem a vytvářejí harmonický design extra ploché sprchové vaničky Kaldewei. Malé poloměry rohů umožňují dokonalou integraci sprchové vaničky do podlahy.

Kromě běžných sanitárních barev je Kaldewei Scona k dostání také v exkluzivních matných barvách kolekce Coordinated Coulours, které zaručují její harmonické začlenění do prostředí koupelny z přírodních povrchů jako je dřevo či kámen. Díky devíti různým rozměrům od 80 x 80 centimetrů až po 140 x 90 centimetrů představuje sprchová vanička Kaldewei Scona flexibilní řešení pro nejrozmanitější prostorové požadavky a umožňuje vytvoření moderního sprchového prostoru v úrovni podlahy v každé koupelně.

Kaldewei Scona
Kaldewei Scona

Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama