Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Autodesk Inventor HSM a Autodesk Fabrication konečně i na českém a slovenském trhu

CAD Studio získává nové autorizace Autodesku a novinky nabízí včetně odborných služeb a podpory.

Akciová společnost CAD Studio, největší specializovaný dodavatel CAD, CAM, GIS a PLM řešení ve střední Evropě, získává dvě nové autorizace pro prodej produktů od Autodesku. Doplňují stávající autorizace firmy pro obory strojírenství, architektury, stavebnictví, inženýrských staveb a multimédií. Autodeskem udělené autorizace prokazují vysokou úroveň znalostí potřebných pro prodej a podporu produktů v dané oblasti.

Nové autorizace Inventor HSM a Advanced MEP rozšiřují nabídku produktů o specializovaná řešení, která mohou výrazně usnadnit práci v oblastech průmyslového obrábění i technických zařízení budov:

  • Autodesk Inventor HSM je aplikace nabízející přesné, výkonné a efektivní CAM nástroje přímo v prostředí Autodesk Inventoru. V jednom uživatelském prostředí – bez problematického převodu dat – lze z digitálních prototypů generovat CNC kód pro obráběcí stroje (2,5D, 3D). Tento postup může přinést úspory nákladů na software i zaškolení, zajistit lepší provázanost dat a omezit jejich chybovost. Umožňuje používat CAD a CAM nástroje podle potřeby v jediném konstrukčním prostředí. Verze HSM Express, přinášející základní funkce, je navíc pro uživatele Inventoru k dispozici bezplatně.
  • Specializace Advanced MEP zahrnuje především produktovou řadu Autodesk Fabrication určenou výrobcům zakázkových prvků technických zařízení budov. Doplňuje nabídku aplikací Autodesku těžících ze stále oblíbenějšího informačního modelu budovy (BIM) pro projektování staveb.

Nové oblasti, do kterých investujeme, přinášejí zákazníkům především jednodušší cestu od myšlenky k realizaci. Ve specifickém segmentu výroby technických zařízení budov můžeme – jako jediná firma v Česku a na Slovensku – nabídnout řešení, které podstatně zkrátí navrhování a omezí chybovost,“ upřesňuje Jan Binter, výkonný ředitel akciové společnosti CAD Studio. „Naopak CAM řešení je pro široké spektrum zákazníků klíčovou součástí digitálního prototypování, jehož přímá integrace do Inventoru významně zvýší rychlost tvorby dat pro obrábění a zamezí komplikacím s datovými převody.

Nové i stávající CAD aplikace Autodesku je možná získat jako standardní trvalou licenci nebo formou pronájmu – Desktop Subscription. Pronájem umožňuje firmám využívat nejnovější CAD/CAM a BIM technologie Autodesku, včetně podpory CAD Studia, bez nutnosti prvotní investice. Lze díky němu efektivně řešit například kolísající požadavky na počet firemních licencí. Ceny Desktop Subscription začínají již na částce 360 € za rok (tedy cca 1 € za den).



Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama