Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost E.ON poradí zákazníkům v Brně

Energeticky úsporná řešení pro stavbu či rekonstrukci rodinného domu, užitečné tipy na úspory energií i nabídku nových produktů energetické společnosti E.ON - to vše mohou využít zákazníci v novém Poradenském centru v centru Brna.

Navštívit ho může každý, a to ve všední den od 09:00 do 17:00 hod.

Ve dvou podlažích jsou, kromě vyhrazeného prostoru k přímému kontaktu se zákazníkem, k dispozici dva samoobslužné pulty s přístupem na internetový portál Energie 24 a webové stránky www.ekobonus.cz. Poradenství je cíleno na zákazníky z řad domácností, podnikatelů a firem nebo pro ty, kteří se teprve rozhodují, zda se stanou zákazníky společnosti E.ON. Vyškolení profesionálové zákazníkům poradí, jak postupovat při využití těchto aplikací.

„Jsem přesvědčen, že se podařilo vytvořit tým, který bude nejen ochotný, vstřícný, ale především na vysoké odborné úrovni,“ říká Martin Vlašín, vedoucí Poradenského centra.

Zájemci budou mít možnost domluvit si osobní schůzku s odborníkem, který pomůže vybrat nejvýhodnější produkt či benefit. Nabídka je pestrá a lze vybírat z množství slev, výhod a dotací např. na zateplení, kotle, bojlery, šetřiče vody, a v neposlední řadě také lze ušetřit výraznou částku při koupi automobilu na CNG (stlačený zemní plyn), elektrokola nebo skútru na elektrický pohon.


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama