Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Roadshow Autodesk 2015 Live přilákala rekordní návštěvu

Sedmnáct zastavení v českých a slovenských městech nabídlo více než šesti stovkám registrovaných účastníků nejmodernější technologie Autodesku i CAD Studia.

Akciová společnost CAD Studio, největší specializovaný dodavatel CAD, CAM, GIS a PLM řešení ve střední Evropě, pravidelně pořádá nejen oblíbenou podzimní konferenci CADfórum, ale také sérii jarních setkání napříč Českem a Slovenskem. I letos se mohly stovky účastníků z řad uživatelů i odborné veřejnosti seznámit s novými produkty Autodesku v jednotlivých oborech i praktickými aplikacemi a nadstavbami od vývojářů z CAD Studia. Ti nejšťastnější pak vyhráli hodnotné ceny v čele se čtveřicí tabletů Google Nexus 7, na kterých si mnohé z mobilních aplikací Autodesku mohou rovnou vyzkoušet.

Na jarní Roadshow Autodesk 2015 Live společnosti CAD Studio se registrovalo rekordních 615 zájemců o novinky z oblastí CAD, BIM i GIS technologií. V rámci 17 termínů po celé České a Slovenské republice se seznámili s novými projekčními, konstrukčními a geoinformačními produkty řady Autodesk 2015. Měli možnost se na vlastní oči přesvědčit, jak dokáží zvýšit produktivitu, usnadnit týmovou spolupráci a využít nových technologických možností, včetně 3D skenování nebo 3D tisku. Že jde o oblast s velkou budoucností, nakonec potvrdil sám Autodesk, který během konání roadshow oznámil vývoj vlastní 3D tiskárny.

Největší pozornost byla letos věnována profesním sadám Autodesk Design Suite 2015, aplikacím Inventor 2015, Revit 2015, AutoCAD Civil 3D 2015, Vault 2015, Map 3D 2015 i novým cloudovým službám.

„Velký zájem budí i nadstavby CS+ s bonusovými nástroji, které připravují přímo naši vývojáři, aby pomohli zákazníkům získat z moderních technologií ještě něco navíc,“ upřesňuje Radomír Žvak, obchodní ředitel akciové společnosti CAD Studio. „Zatímco vloni byly velmi diskutovaným tématem sady aplikací – a jejich nesporné výhody oproti jednotlivým produktům – letos zaujaly nové možnosti předplatného. Například Desktop Subscription představuje velmi pružné licencování, ideální třeba pro začínající firmy nebo společnosti s dočasnými pracovníky. Kvartální či roční pronájem licencí, včetně všech souvisejících výhod, s sebou nese platby za software jen tehdy, když jej naši zákazníci opravdu potřebují.“

Kdo se nestihl zúčastnit, nezůstane o zajímavé novinky ochuzen – jednotlivým novinkám budou věnovány názorné webináře on-line. Zákazníci z oblasti strojírenství a výroby se navíc mohou těšit již na jedenáctý ročník konference CADfórum, která se letos uskuteční 24. září v hotelu Avanti v Brně. Opět nabídne výměnu praktických zkušeností mezi profesionálními konstruktéry, vývojáři, CAD manažery i vedoucími pracovníky českých a slovenských firem.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama