Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Joyce má novou divizi Obnovitelné zdroje a úspory energie

Je čas velkých změn! Divize fotovoltaiky se rozrůstá. Od května 2014 má tedy nejen nový název, ale i širší zaměření - Obnovitelné zdroje a úspory energie.

Je čas velkých změn!

Divize fotovoltaiky společnosti JOYCE ČR, s.r.o., zavedeného dodavatele WiFi, ADSL, VoIP zařízení a fotovoltaických elektráren na klíč, se rozrůstá. Od května 2014 má tedy nejen nový název, ale i širší zaměření - Obnovitelné zdroje a úspory energie.

Fotovoltaikou nekončíme

Naopak, je to jen začátek dlouhé a vytrvalé cesty k větší energetické soběstačnosti a úsporám.

Rozhodli jsme se tak vyjít ještě více vstříc všem rodinám i firmám, které chtějí šetřit nejen své náklady vydané za energie, ale také životní prostředí.

Prvním krokem je zavedení LED světelných zdrojů od výrobce Tesla lighting.

Nejsme, ani nechceme být však dalším prodejcem žárovek. V oblasti LED světelných zdrojů nabízíme kompletní poradenství a řešení LED osvětlení na klíč. Přeměříme prostory a jejich světelnost a podle jejich využití navrhneme, které světelné zdroje je vhodné použít.

Nová technologie Crystal LED 360°

  • Přirozené světlo - Crystal LED 360° je patentovaná technologie s vyzařováním světla shodným s klasickou žárovkou
  • Dlouhá životnost - až 100× delší v porovnání s klasickou žárovkou
  • Velká energetická úspora - s čímž souvisí i rychlá návratnost investice do LED světelných zdrojů.

To však není vše. Již brzy Vám poodhalíme další část skládačky. Opět se můžete těšit na celistvé řešení, které Vám pomůže šetřit energii, Vaši peněženku i životní prostředí. Sledujte náš web a dozvíte se více!


JOYCE ČR, s. r. o.
logo JOYCE ČR, s. r. o.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, ...

 
 
Reklama