Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novela zákona o veřejných zakázkách; změny v zákoně o obchodních korporacích ve světle nového občanského zákoníku

Společnost BETONCONSULT Vás zve na červnové odborné kurzy pro stavebnictví, zaměřené na problematiku aktuálních legislativních změn a jejich dopadů na stavební a podnikatelskou činnost.

Kurz DODAVATEL (ZÁJEMCE, UCHAZEČ) V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE A NA DODÁVKY A SLUŽBY SOUVISEJÍCÍ S TĚMITO PRACEMI (středa 11.6.2014) představí posluchačům zásadní změny v postupech zadávacího řízení veřejných zakázek a nové povinnosti dodavatele stavebních prací. Přednáší JUDr. Vladimír Tögel.

Kurz ODPOVĚDNOST A ODMĚŇOVÁNÍ STATUTÁRNÍCH ORGÁNŮ VE SPOLEČNOSTECH PODNIKAJÍCÍCH VE STAVEBNICTVÍ PO ZMĚNÁCH LEGISLATIVY (úterý 10.6.2014) seznámí posluchače se změnami v zákoně o obchodních korporacích, který nově upravuje povinnosti členů orgánů obchodních společností i dalších osob, jejich odpovědnosti za porušení těchto povinností, ručení za dluhy společnosti. Kurz seznámí posluchače rovněž s riziky, které nová právní úprava přináší. Přednáší Mgr. Aleš Eppinger.

Kurzy jsou určeny všem pracovníkům ve stavebnictví – pracovníkům stavebních a aplikačních firem, inženýrům, projektantům, architektům, pracovníkům investičních útvarů i státních orgánů, studentům vysokých škol a široké odborné veřejnosti.

Kurzy jsou zařazeny do projektu Celoživotního vzdělávání ČKAIT a ČKA.

Více informací a ON-LINE PŘIHLÁŠKU naleznete na našich stránkách.
Kontakty: kurzy@betonconsult.cz; tel. +420 603 968 821.


BETONCONSULT, s.r.o.
logo BETONCONSULT, s.r.o.

BETONCONSULT s.r.o. - kancelář pro diagnostiku staveb a stavební expertizy nabízí celé spektrum služeb z oblasti diagnostiky stavebních konstrukcí, zkoušení stavebních materiálů a vzdělávání ve stavebnictví, které vyplývají z dlouholetých zkušeností našich ...

 
 
Reklama