Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ENERGO SUMMIT 2014

Vrcholnou událostí energetického průmyslu tohoto roku je ENERGO SUMMIT 2014, který se uskuteční dne 18. listopadu 2014 na výstavišti PVA EXPO PRAHA – Letňany.

ENERGO SUMMIT 2014, doprovodná akce veletrhu FOR ENERGO 2014 (18. - 20. 11. 2014), představí nejnovější inovace, zajímavá témata a aktuální otázky energetického průmyslu.

GENERÁLNÍM PARTNEREM veletrhu FOR ENERGO a ENERGO SUMMITu se stala jedna z nejvýznamnějších energetických společností v ČR – společnost ČEZ, a.s. Tato skutečnost potvrzuje, že energetika má jednoznačně své místo v hlavním městě Praha a že veletrh i nadále zůstává jedním z důležitých marketingových nástrojů pro prezentaci novinek a trendů daného odvětví.

Na přípravách ENERGO SUMMITu spolupracujeme s německou společností TEMA Technologie Marketing AG, která je na trhu od roku 1994. V současné době má 85 stálých zaměstnanců s kancelářemi v Aachenu, Berlíně, Dortmundu, Stutgardu, Chicagu, Paříži a Pekingu. Kromě pořádání kongresů a summitů se firma soustřeďuje na marketing pro technologicky zaměřené firmy a zaměstnance, kteří mají vzdělání jak v marketingu, tak technickém oboru.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama