Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Semináře v rámci Danfoss vzdělávací akademie

Danfoss vzdělávací akademie organizuje další sérii školení se zaměřením na NOVINKU Dynamic Valve™.

Dovolujeme si Vás pozvat na další sérii atraktivních seminářů v rámci Danfoss vzdělávací akademie. Semináře otvíráme pro menší skupinky odborníků, zejména ze strany projektantů po celé České republice v měsíci červnu a červenci. V menších skupinkách se můžeme zaměřit na řešení konkrétních aplikací detailněji a Vy dostanete větší prostor pro diskutování témat, která Vás zajímají.

Společnost Danfoss na seminářích představí Dynamic Valve™, revoluční řešení v oblasti vyvážení soustav vytápění. Jedná se o termostatický ventil s integrovaným regulátorem tlaku.

Nevyhovuje Vám termín a nebo místo konání? Vracet k nám se vyplatí. Termíny a místa budeme průběžně doplňovat i pro další měsíce.

MÍSTO A TERMÍNY KONÁNÍ:
přesné termíny a místa konání naleznete v online přihlášce. Nové termíny a místa se budou průběžně doplňovat i na další měsíce.

ODBORNÝ PROGRAM:

9:00 Zahájení odborného programu

  • Dynamic Valve™, NOVÝ termostatický ventil s integrovaným regulátorem diferenčního tlaku
  • Dynamic Valve™, demonstrace fungování v otopné soustavě v porovnání s klasickými ventily RA-N
  • Novinky v bezdrátovém systému living by Danfoss a zkušenosti z aplikací, ovládání vytápění pomocí SMS či přes internet
  • Novinky v aplikacích balančních ventilů v soustavách vytápění a chlazení

11:30 Ukončení odborné části
11:30 Diskuse
12:00 Společný oběd účastníků
13:00 Dle zájmu pokračování v individuálních konzultacích


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama