Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Yello Energy je podle dTestu nejvýhodnější dodavatel elektřiny

dTest se na začátku letošního roku pustil do hodnocení dvaadvaceti českých dodavatelů elektřiny. Nejvýhodnější je podle nich Yello Energy.

Za letošní zlevňování energií stojí kromě pádu cen na burze také snížení cen regulované složky elektrické energie, která je diktovaná Energetickým regulačním úřadem. Ale i přesto, že většina dodavatelů v čele s gigantem ČEZ oznámila zlevňování, ceny mezi nimi se výrazně liší. Je proto vhodné jednotlivé dodavatele porovnat.
O to se postaralo sdružení spotřebitelů dTest, jehož spotřebitelské testy výrobků a služeb mají velkou váhu mezi odbornou veřejností i konečnými spotřebiteli. Nezávisle porovnalo nabídky jednotlivých spotřebitelů ve třech modelových situacích z reálného života, aby demonstrovalo, že ceny elektrické energie se mohou opravdu značně lišit. Jedna proměnná však zůstala neměnná – Yello Energy ve všech modelových situacích zvítězil, a tak se stal nejvýhodnějším dodavatelem elektřiny.


Ušetřeno.cz
logo Ušetřeno.cz

Portál Ušetřeno.cz porovnává produkty a služby a pomáhá tak šetřit čas i peníze. Jen u nás naleznete nejvýhodnější nabídky dodavatelů plynu, elektřiny a poskytovatelů hypoték, půjček či mobilních tarifů a internetu.

 
 
Reklama