Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyměňte staré CAD licence (R14-2008) za nové

Uživatelé starých verzí CAD produktů Autodesk R14 až 2008 (včetně LT) mohou do 25.7. výhodně vyměnit svou licenci za aktuální produkt vlastního výběru, a to se slevou 30% z ceny nové licence.

Připomínáme, že Autodesk plánuje ukončit prodej veškerých upgrade licencí k 1. únoru 2015. Uživatelé nyní mají k dispozici levnější a flexibilnější systém údržby licencí - maintenance a desktop subscription. Pro usnadnění včasného přechodu na nový systém předplatného (subscription), nabízíme nyní dvě akce "proměny" určené pro uživatele starších verzí CAD software.

R14-2008:

Uživatelé starších, již standardně neupgradovatelných verzí produktů Autodesk rodiny R14 až 2008 (včetně LT) nyní mohou v rámci akce trade-in výhodně vyměnit svou licenci za aktuální produkt vlastního výběru, a to se slevou 30% z ceny nové licence (platí při koupi s maintenance subscription). Není nutné přecházet na tentýž produkt řady 2015, můžete zvolit výhodnější sady Design Suite nebo jiný profesně zaměřený produkt. Ušetříte tak až 4.200€.

2009-2014:

Uživatelé dosud upgradovatelných produktů řady 2009 a vyšších (včetně LT) nyní získávají dočasnou 20% slevu na nákup upgrade nebo cross-upgrade licencí Autodesku na zvolený produkt nebo produktovou sadu v aktuální verzi 2015. Tato sleva rovněž platí při nákupu s maintenance subscription, které zajistí následný přechod na verze 2016 a vyšší.

Obě akce platí jen do 25.7.2014. Nově je také nabízen výhodný pronájem CAD licencí Autodesk.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama