Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výrobky Abusanitair pod novou evropskou značkou Nicoll

Výrobky značky Abusanitair jsou nyní nově distribuovány pod silnou evropskou značkou Nicoll. Věříme, že našim výrobkům a jejich kvalitě zachováte přízeň i pod novou značkou.

Vysoce kvalitní výrobky Abusanitair, mezi které patří plastová umyvadla a výlevky, připojovací díly, přivzdušňovací ventily i univerzální napouštěcí ventily multiflow, dodávané společností GLYNWED s.r.o., budou nově pro český a slovenský trh distribuovány pod značkou Nicoll.

Značka Nicoll

Nicoll je v rámci skupiny Aliaxis, do níž patřil i výrobní závod Abuplast se značkou Abusanitair, lídrem na trhu sanitárních instalací a odvodnění staveb v rámci celé Evropy.

Proč byla značka změněna?

Cílem tohoto přejmenování je zjednodušení systému značek a zlepšení orientace zákazníků ve značení výrobků patřících do skupiny Aliaxis. Snahou celé skupiny je zahrnutí kvalitních výrobků pod silnou evropskou značku a vytvoření adekvátní marketingové podpory po celé Evropě.

Značka Abusanitair jako taková tímto zaniká. Výrobní technologie i technické vlastnosti výrobků zůstávají zachovány. Věříme, že našim výrobkům a jejich kvalitě zachováte přízeň i pod novou značkou.

Ceník s novými objednacími čísly a více o výrobcích Nicoll najdete ke stažení na našich webových stránkách.
Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama