Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REMS Multi-Push - proplachování a provádění tlakových zkoušek

REMS Multi-Push – jen jeden přístroj s více než 10 programy k proplachování a provádění tlakových zkoušek pomocí stlačeného vzduchu nebo vody u rozvodů pitné vody a instalací topení aj.

REMS Multi-Push = ektronická proplachovací jednotka a jednotka pro provádění tlakových zkoušek s bezolejovým kompresorem.

EN 806-4:2010 popř. návody T 84-2004 a T 82-2011 německého Ústředního svazu společností z oboru sanity, topení a klimatizace (Zentralverband Sanitär Heizung Klima).

  • Proplachování - proplachování rozvodů pitné vody pomocí vody nebo směsi vody a vzduchu s impulzním dodáváním
  • stlačeného vzduchu a k proplachování radiátorových a plošných topných systémů. Také k proplachování potrubních systémů pomocí směsi vody a vzduchu s konstantním tlakem vzduchu.
  • Dezinfekce, čištění, konzervace - dezinfekce rozvodů pitné vody pomocí vody a dalších potrubních systémů. Čištění a konzervace radiátorových a plošných topných systémů. Různé příměsi k dezinfekci, čištění, konzervaci (viz strana 102) pro různá použití.
  • Tlaková zkouška a kontrola těsnosti pomocí stlačeného vzduchu - kontrola těsnosti rozvodů pitné vody pomocí stlačeného vzduchu a dalších potrubních systémů a nádob.
  • Tlaková zkouška a kontrola těsnosti pomocí vody (SLW) - jednotka REMS Multi-Push SLW s hydropneumatickým vodním čerpadlem k provádění hydrostatických tlakových zkoušek rozvodů pitné vody pomocí vody a pro provádění tlakových zkoušek a kontrol těsnosti dalších potrubních systémů a nádob.
  • Pneumatické čerpadlo - k řízenému plnění nádob všeho druhu stlačeným vzduchem ≤ 0,8 MPa/8 bar/116 psi, s automatickým vypínáním po dosažení přednastaveného tlaku vzduchu, např. k čerpání vzduchu do expanzních nádob nebo pneumatik.
  • Provoz pneumatického nářadí - přípojka pro pneumatická nářadí do spotřeby vzduchu ≤ 230 Nl/min s možností nastavení k přizpůsobení spotřeby vzduchu podle příslušného používaného pneumatického nářadí. Manometr ke kontrole tlaku vzduchu dodávaného ze zásobníku stlačeného vzduchu. Pneumatická hadice s rychlospojkou NW 7,2, jako příslušenství.
  • Protokolování - výsledky programů proplachování a zkoušek se ukládají ve zvoleném jazyce společně s datem, časem a číslem protokolu a je možné je přenést pro účely dokumentace na zásuvnou paměť USB nebo na tiskárnu. Na externích zařízeních (např. stolní nebo přenosný počítač, tablet, smartphone) je možné provádět požadovaná doplnění uložených dat, např. jméno zákazníka, číslo projektu, zkušební komisař atd.

 
 
Reklama