Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Cenově výhodné připojení vstupů - procesorový modul BACnet MS/TP

Nový procesorový modul BACnet MS/TP komunikuje prostřednictvím klasického dvoulinkového vedení, čímž umožňuje levně připojit vstupy a výstupy na úrovni technologie.

Trend používání standardu BACnet i na úrovni technologie se neustále rozšiřuje. V souladu s tímto vývojem na trhu společnost WAGO doplňuje své portfolio o nový procesorový modul BACnet (750-829) s funkcemi masteru MS/TP pro sériovou komunikaci v technologii. Tento modul sdružuje všechny technické vlastnosti etablovaného procesorového modulu BACnet/IP (750-831) s komunikací prostřednictvím protokolu MS/TP (Master-Slave/Token-Passing).
Díky snadno použitelné kabeláži v podobě kroucené dvoulinky představuje flexibilní a cenově výhodné řešení snadného připojení vstupů a výstupů i komplexních regulačních úloh. Odpovídá profilu B-BCs (BACnet-Building-Controller), a podporuje tak všechny důležité vlastnosti standardu BACnet.

Procesorový modul BACnet MS/TP zajišťuje centrální nebo decentrální řídicí a regulační úlohy v kompaktních topných, ventilačních a klimatizačních zařízeních nebo v oblasti automatizace místností. Kromě toho umožňuje do procesu integrovat specifické průmyslové sběrnice jako DALI, LON®, KNX, EnOcean nebo MP-Bus. Prostřednictvím celé řady dostupných I/O modulů lze k procesorovému modulu v souladu s konkrétními potřebami připojit konvenční akční členy a senzory.

více informací


 
 
Reklama