Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ještě lepší online projektování: smartDESIGNER NG

Online projekční nástroj WAGO smartDESIGNER NG se představuje s novým vzhledem, vylepšeným uživatelským rozhraním a rozšířenými funkcemi.

Projektování, objednávání, popisování: Výkonný online projekční nástroj WAGO smartDESIGNER NG nastupuje od dubna na startovní čáru se zcela novou koncepcí ovládání. Zcela přepracované grafické uživatelské rozhraní se vyznačuje přehledněji uspořádanými nabídkami, jasným rozdělením stran a vylepšeným ovládáním. Výrazně optimalizovaný vzhled usnadňuje nejen práci s aplikací, ale také urychluje celý proces projektování a objednávání.

Mezi vylepšené nebo nové funkce patří zejména rozhraní pro komunikaci s aplikací smartSCRIPT; prostřednictvím rozsáhlého propojení s popisovací aplikací společnosti WAGO je možné projektované položky označovat přímo z nástroje smartDESIGNER NG.
Aktuální verze nástroje smartDESIGNER podporuje i speciální popisování označovacích karet (WMB Inline) zcela dle požadavků zákazníka. Vytvořením vlastních knihoven se specifickými firemními objednacími čísly mají uživatelé mimoto možnost ještě více integrovat online projekční nástroj do vlastních systémů hospodaření se zbožím.

více informací


 
 
Reklama