Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

JUMPFLEX® powered by EPSITRON®

Díky identické kontuře a rozsáhlému souboru atestů je nový napájecí zdroj (787-2852) ideálním doplňkem řad JUMPFLEX® 857 a 2857.

Nejlepší možné zásobování energií: Společnost WAGO vyvinula zcela nový síťový zdroj k napájení izolačních zesilovačů a měřicích převodníků. Napájecí zdroj EPSITRON® (787-2852) má stejnou konturu jako řady JUMPFLEX® 857 a 2857.
Díky tomu je možné pomocí můstků přímo propojit výstupní napětí, a předejít tak časově náročnému zhotovování další kabeláže. Nový síťový zdroj je k dispozici s výstupním jmenovitým napětím DC 24 V a výkonem 24 W.

Díky širokorozsahovému vstupu (AC 100 V až 240 V) a nezbytným atestům je nový napájecí zdroj EPSITRON® vhodný pro všechny aplikace, v nichž se používají komponenty JUMPFLEX®. Při paralelním zapojení více síťových zdrojů umožňuje integrovaná redundantní dioda sestavit napájení odolné proti výpadkům. Provozní stav uživateli neustále signalizují LED diody a aktivní signál „DC O.K.“. Zásuvné pružinové svorkovnice picoMAX® rovněž umožňují předzapojení a rychlé připojení.


 
 
Reklama