Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Napájecí zdroje druhé generace: EPSITRON® CLASSIC Power – redesign

V podobě redesignované rodiny EPSITRON® CLASSIC Power dodává společnost WAGO mnohostranné jednofázové síťové zdroje v kompaktním provedení.

Štíhlejší, komunikativnější, atraktivnější: Druhá generace síťových zdrojů EPSITRON® CLASSIC Power zabírá ve skříňovém rozvaděči v důsledku menší konstrukční šířky podstatně méně místa. Díky širokorozsahovému vstupu (AC 85 V až 264 V) a atestům dle požadavků UL a GL lze nové napájecí zdroje řady 787 používat v nejrůznějších napájecích sítích a aplikacích po celém světě.
Celkem 14 síťových zdrojů s velkým rozsahem okolních teplot od –25 °C do +70 °C lze využít mimo jiné k napájení průmyslových elektrických a elektronických spotřebičů v informační a automatizační technice, v konstrukci výrobních systémů, v automatizaci budov a také v procesní a řídicí technice. Na základě shody s normou EN 60335-1 umožňují rovněž napájet přístroje v blízkosti domácností.

Díky nově integrované funkci TopBoost dokážou síťové zdroje se jmenovitým výkonem ≥ 120 W v případě zkratu na sekundární straně dodat krátký proudový ráz. Tímto způsobem je možné sekundární jištění realizovat pomocí běžných cenově výhodných jističů vedení. Nové síťové zdroje (787-16xx) jsou k dispozici se jmenovitým výstupním napětím DC 12 V, 24 V a 48 V a výkonem od 25 W do 480 W. Provozní stav síťových zdrojů uživateli neustále signalizují LED diody a aktivní signál „DC O.K.“ nebo bezpotenciálový kontakt „DC O.K.“ (závisí na typu přístroje).
Zásuvné pružinové svorkovnice s připojovací technikou CAGE CLAMP® zkracují dobu instalace a rovněž umožňují kabeláž pohodlně zhotovit ještě před konečnou instalací.

V porovnání předchozími modely (787-6xx) jsme podstatně vylepšili poměr mezi cenou a výkonem, díky čemuž je nová generace atraktivní volbou pro rozmanité aplikace.


 
 
Reklama