Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Osvědčená koncepce na nové úrovni: procesorový modul KNX IP pro automatizaci budov

S novým procesorem, slotem pro karty SD a vylepšeným softwarem je nový procesorový modul KNX IP chytrým a aktuálním řešením moderní automatizace místností a zařízení.

Vysoký výkon i v komplexních projektech: Ve srovnání s předchozím modelem jsme procesorový modul KNX IP (750-889) vybavili výkonnějším procesorem. Ve spojení s dvojnásobnou programovou a čtyřnásobnou datovou pamětí to zaručuje dostatečnou rezervu i v komplexních řídicích systémech.
Integrovaný dvouportový switch umožňuje procesorový modul přímo integrovat do sběrnicové topologie standardu Ethernet. Další úložný prostor nabízí slot pro karty SD, což dovoluje realizovat například složitější webové vizualizace, ukládat data z protokolu trendu nebo vytvářet záložní kopie programu PLC (backup & restore). Stisknutím tlačítka spustíte procesorový modul s pevně nastavenou IP adresou, jejímž prostřednictvím bude trvale dostupný a konfigurovatelný. Omezení rychlosti telegramů a optimalizace pořadí při spouštění navíc vylepšuje síťový provoz, což má za následek podstatně lepší spouštěcí charakteristiku.

Lepší souhra mezi softwarem ETS a CODESYS: Soubor SYM-XML je třeba synchronizovat jen při změnách rozhraní KNX. Při všech ostatních změnách programu v prostředí CODESYS odpadá nutnost vytvářet a importovat soubor SYM-XML mezi řídicím systémem a softwarem ETS. Pro lepší přehlednost a rychlejší obsluhu jsme navíc do softwaru ETS vrátili mimo jiné funkce z plug-inu WAGO.

více informací


 
 
Reklama