Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

DALI-Configurator v novém hávu

Snadné a rychlé uvádění do provozu: Nejnovější verze nástroje DALI-Configurator sází na vysokou rychlost práce, ovládání pomocí pásu karet a vylepšené funkce.

DALI-Configurator je podpůrný softwarový nástroj pro modul DALI Multi Master (753-647) ze systému WAGO-I/O-SYSTEM 750. Nejnovější verze přináší mnoho designových změn a nové funkce, které umožňují intuitivně konfigurovat provozní přístroje, skupiny a světelné scény. Konfigurační software mimoto výrazně „zeštíhlel“, což se pozitivně podepsalo na jeho výkonu.

Mezi novinky v rámci grafického uživatelského rozhraní patří mimo jiné lepší uspořádání funkcí a ovládacích prvků a také přehledné třísloupcové zobrazení stromové struktury, osvětlovacích skupin a světelných scén. V těchto oblastech je možné rychle a snadno přetažením myší přiřazovat přístroje DALI skupinám nebo scénám. Moderní rozhraní využívající tzv. pás karet (v angličtině „ribbon“) zobrazuje vhodné příkazy na několika rozměrných kartách. Předností pro uživatele je lepší přehlednost, méně klikání myší a snadnější obsluha. K té kromě užitečných popisů tlačítek přispívá také podrobná online nápověda.

více informací



 
 
Reklama