Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

E.ON Energy Globe Award ČR 2014 - kategorie Nápad zapojí i studenty

Ekologický Oskar - i tak se přezdívá soutěži, která odstartovala již šestý ročník. Přihlásit se může každý, neboť snaha, která jakýmkoliv způsobem šetří energii a životní prostředí, je ceněná.

Ekologické Oskary si v České republice získávají stále větší popularitu, o čemž svědčí jak rostoucí počet přihlášek do soutěže, tak zájem médií a veřejnosti. O vítězích jednotlivých kategorií rozhoduje odborná porota, celkového vítěze pak vybere široká veřejnost pomocí internetového a SMS hlasování.

V loňském roce se soutěže E.ON Energy Globe Award ČR zúčastnilo celkem 217 firem, obcí, institucí a jednotlivců, což znamená jednu z nejvyšších účastí ze všech 165 zemí, v nichž se soutěž pořádá.

Společnost E.ON vybraný projekt finančně podpoří a bude nápomocna také při jeho samotné realizaci. Přihlášení a účast v soutěži je zcela zdarma. Uzávěrka přihlášek je 15. května 2014.


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama