Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rizika v praxi veřejných zakázek v předvečer nového ZVZ

Implementace zadávací směrnice – Nový zákon o veřejných zakázkách – Rámcové smlouvy a další změny po NOZ

Záměr konference:

zadavatelé veřejných zakázek stejně jako uchazeči o ně musí ve své praxi řešit celou řadu problémů podmíněných legislativou. Účinnost technické novely a nového občanského zákoníku je čerstvě za námi – a už je v plném proudu příprava zcela nového zákona o veřejných zakázkách. Ten je nutné připravit v návaznosti na transpozici evropské zadávací směrnice. Zveme vás proto k účasti na další celostátní konferenci, která se kromě řešení současných problémů a rizik zadavatelů a uchazečů bude zabývat i další perspektivou veřejného zadávání.

Celostátní konference Rizika v praxi veřejných zakázek v předvečer nového ZVZ přinese jak návody pro řešení současných potíží, tak informace o budoucích novinkách. Ať už jde o trendy v rozhodovací praxi, problémy v IT zakázkách, nový ZVZ nebo projekty financované ze strukturálních fondů, konference poskytne zástupcům zadavatelských subjektů, dodavatelských firem a dalším zájemcům o veřejné zakázky doporučení pro správné postupy, bude je varovat před chybami a zorientuje je v nové legislativě. To vše pohodlně na jednom místě a od odborníků, kteří dobře znají problémy terénu.

Komu je konference určena:

Zástupcům veřejného sektoru:
  • Starostům, ředitelům rozpočtových / příspěvkových organizací
  • Všem osobám zodpovědným a zúčastněným v zadávání veřejných zakázek v rámci veřejných, dotovaných a sektorových zadavatelů

Uchazečům-dodavatelům a dalším zájemcům o problematiku veřejných zakázek:

  • Ředitelům dodavatelských firem + jejich zástupcům zodpovědným za veřejné zakázky
  • Odborné veřejnosti se zájmem o veřejné zakázky
Pozvánka na konferenci s přihláškou.pdf
 
 
Reklama