Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schüco opláštění budov

Schüco je aktivní v mnoha oblastech týkajících se opláštění budov, vedle klíčových produktů oken a dveří to jsou především zimní zahrady a protisluneční ochranné systémy.

Společnost Schüco nabízí vysokou kvalitu svých výrobků při zachování maximálních nároků na energetickou efektivitu, bezpečnost, automatizaci a design.

Schüco Vám dodá všechny komponenty z jednoho zdroje - a všechny vzájemně optimálně sladěny a v jednotném designu.

Sortiment:
  • Okna - úspora energií, bezpečnost, protihluková a tepelná izolace a v neposlední řadě také snadné ošetřování a údržba.
    NOVINKA: automatické hliníkové okno s ovládáním pomocí Schüco-technologie TipTronic: otevírání a zavírání pomocí jednoho stisknutí tlačítka!
  • Vchodové dveře - velký výběr nejrůznější výplňových prvků, jakými jsou ornamentové rámy, aplikační vrstvy, skleněné či kazetové výplně. Domovní dveře lze vybavit celou řadou bezpečnostních prvků: od automatických bezpečnostních zámků Schüco SafeMatic přes čepové zámky s výkyvnou pojistkou, bezpečnostní výplně a profilové vložky.
  • Posuvné dveře - šetří a vytváří prostor, systémy zvedacích-posuvných, posuvných a skládacích-posuvných dveří
  • Protisluneční ochrana - Schüco nabízí nadčasovéi posuvné okenice. Kompletní stínící prvek lze posunovat paralelně vůči oknu a nastavovat ho tak adekvátně poloze slunce na obloze - mechanicky či plně automaticky.

Více o produktech Schüco

 
 
Reklama