Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fronius pokračuje na cestě k vizi „24 hodin slunce“

Společnost Fronius International GmbH bude od 4. do 6. června 2014 v Mnichově na veletrhu Intersolar prezentovat pokrok při naplňování své vize „24 hodin slunce“.

Na veletržním stánku o rozloze 512 m2 novou generaci střídačů SnapINverter v podobě přístrojů Fronius Galvo, Fronius Symo, Fronius Symo Hybrid a dalších výrobních inovací. Tyto novinky z oblasti projektových střídačů, stejně jako řešení v oblasti sítí MicroGrid a energetického managementu, podtrhují inovační potenciál společnosti Fronius.

„Také v roce 2014 můžeme představit na veletrhu Intersolar mnoho nových výrobků a řešení. Jsme tak opět o významný krok blíž naší vizi „24 hodin slunce“, tedy budoucnosti v zásobování elektrickou energií,“ vysvětluje Martin Hackl, vedoucí divize Solar Energy.

SnapINverter – inovace v kombinaci s mimořádně snadnou instalací

Novou generací střídačů SnapINverter pokrývá společnost Fronius spektrum výkonu od 1,5 do 20 kW. Ať už se jedná o rodinný dům, nebo velkou fotovoltaickou elektrárnu, toto kompletní portfolio střídačů je maximálně flexibilní a univerzálně použitelné. Všechny střídače SnapINverter nabízejí mimořádně jednoduchou montáž a instalaci. Všechny práce včetně servisu jsou snadno proveditelné a bezpečné. Plánování systému i jeho monitorování jsou nadčasové a uživatelsky přátelské. Pro použití v oblasti rezidenčního bydlení společnost Fronius nabídne na veletrhu Intersolar 2014 nový jednofázový střídač SnapINverter.


Díky nové generaci střídačů SnapINverter společnost Fronius pokrývá výkonnostní spektrum od 1,5 do 20 kW a své vizi „24 hodin slunce“ je zase o něco blíž

FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama