Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pořiďte si sestavu tepelného čerpadla typu vzduch/voda a beztlakého solárního systému

Kombinace obou technologií v jednom systému přináší vysokou míru uživatelského komfortu (plně bezobslužný provoz s možností chlazení) a omezuje možná rizika související s provozem konvenčních zdrojů tepla.

Racionalizace nákladů na vytápění a ohřev vody je v současné době nejaktuálnějším problémem, který zajímá každého majitele domu. V nabídce Vám proto představuje alternativní způsoby vytápění a ohřevu vody, protože investice do vlastní energetiky je výhodnější než ukládání peněz do penzijních fondů – má dlouhodobě mnohem vyšší výnos.

Společnost ENBRA Vám nabízí řešení na míru, které sníží náklady na vytápění při zachování Vašeho komfortu. V naší široké nabídce naleznete pouze kvalitní, vysoce účinné a dobou ověřené produkty od renomovaných světových výrobců. Díky rozsahu naší nabídky Vám dokážeme vytvořit systém topení a ohřevu vody, který bude respektovat potřeby Vás, Vašeho domu i peněženky.

Více o sestavách tepelných čerpadel a solárních systémů

ROTEX HPSU Compact 308 8kW + sestava ROTEX Solaris se 2 panely V21P
Sestavy solárních systémů s nízkoteplotními tepelnými čerpadly
ENBRA, a.s.
logo ENBRA, a.s.

ENBRA, a. s. je lídrem v prodeji vodoměrů a v první trojce dodavatelů měřičů tepla. Nabízí sortiment tepelné techniky, vzduchotechniky, chlazení a fotovoltaiky. Je dodavatelem produktů i poskytovatelem služeb - patří k vedoucí trojici rozúčtovatelů nákladů ...

 
 
Reklama