Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspěšná expozice Zehnder na veletrhu Aqautherm Praha

Zehnder na veletrhu prezentoval všechny oblasti produktů pro kompletní vnitřní klima - designové radiátory, systémy větrání s rekuperací tepla, stropní sálavé panely a ventilátory pro malé místnosti.

  • inovativní kompaktní systém řízeného větrání, který jako první nabízí ucelené, prostorově úsporné a komplexní řešení řízeného větrání pro nové i stávající modernizované byty a bytové domy
  • štíhlý radiátor Zehnder Vitalo - puristický vzhled, kvalitní materiály jako je měď, hliník a grafit s vysokou tepelnou vodivostí umožňují optimální způsob předávání tepla a v neposlední řadě potěší výrazně nižší hmotností oproti konkurenčním výrobkům
  • stropní sálavé panely Zehnder s novým systémem hladkých estetických ocelových stropních desek Zehnder Alumline

Zastoupení Zehnder pro Českou republiku a Slovensko je součástí švýcarské skupiny Zehnder Group, která patří mezi přední evropské výrobce ve svém oboru. Zehnder je největším evropským výrobcem designových radiátorů ve středním a vyšším segmentu, stropních sálavých panelů i větracích jednotek s rekuperací tepla pro rodinné a bytové domy s dlouholetou tradicí a zkušenostmi. S řešeními Zehnder lze zajistit příjemné a zdravé klima v každém prostoru, ať už jsou požadavky zákazníka jakékoli.



Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 
Reklama