Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kupujete nemovitost? Obraťte se na odborníky a využijte inspekci nemovitosti

Pokud stále ještě nejste rozhodnuti, zda si koupíte Vámi vybranou nemovitost, pak může být služba inspekce nemovitosti velice výhodná. Zajistěte si důkladné prověření technického stavu nemovitosti.

K čemu to je?

Cílem inspekce nemovitosti je především zjistit kvalitu nemovitosti. Pouze kvalitní nemovitost je předpokladem spokojeného bydlení nebo výhodné investice. V opačném případě je třeba dosáhnout náležité nápravy nebo slevy z kupní ceny. Inspektor se postará o to, abyste nekoupili zajíce v pytli a abyste za své peníze dostali skutečně to nejlepší.

Pro koho to je?

Pro všechny, kteří uvažují o koupi nemovitosti. Pro ty, kteří nechtějí koupit nemovitost s vadami, které budou bránit užívání nebo dokonce ohrožovat zdraví.

Zkušený inspektor zpracuje obsáhlý protokol z inspekce nemovitosti a vyčíslí nalezené vady včetně nákladů na jejich odstranění.

Přínosy

  • Zjistíte, co kupujete
  • Výrazně snížíte rizika pozdějších reklamací
  • Získáte podklad pro vyjednání výhodnější kupní ceny
  • Budete mít větší kontrolu nad svými náklady
  • Dozvíte se, jak si s nalezenými nedostatky poradit

Jak to probíhá?

Nejprve nás kontaktujte prostřednictvím jednoduchého formuláře nebo telefonicky. Požádáme Vás o několik základních informací o nemovitosti. Domluvíme s Vámi termín návštěvy, kterého se můžete, ale také nemusíte účastnit. Rozhodnutí je na Vás. Samotná inspekce trvá od jedné do čtyř hodin. Nemusíte se obávat jakýchkoli negativních následků, jelikož používáme metody průzkumu, které nemohou nemovitost nebo její vybavení poškodit. Zjištěné nedostatky jsou pečlivě zaznamenány a je pořízena jejich fotodokumentace. Do 2 – 4 dnů je vydána podrobná písemná zpráva – protokol z inspekce nemovitosti.

Jako doprovodnou službu k inspekci nemovitosti si můžete přiobjednat také právní rozbor. Zkušený právník a člen České advokátní komory (ČAK) zkontroluje aktuální smlouvy. Prověří vyváženost právních vztahů a právní rizika. Výsledky včetně doporučení obdržíte v písemné zprávě.

Jsme společnost IKA BUILDOG, odborníci nejen na kvalitu budov. Chceme být Vašimi partnery v klíčových životních situacích, které souvisejí s bydlením!

Profesionalita, důvěra, transparentnost a smysluplnost - to jsou naše zásady.

Spočítejte si pomocí kalkulačky kolik Vás bude stát inspekce nemovitosti!

IKA BUildog inspekce nemovitosti vady staveb vlhkost
Vady staveb odhalí inspekce nemovitosti
 
 
Reklama