Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční nabídka čerpadel Wilo

Vybraný sortiment výrobků firmy WILO ze sortimentu čerpadel pro dům a zahradu za akční ceny. Akce je platná do listopadu 2014.

Vyberte si ze širokého sortimentu Wilo - domácí vodárny, kalová čerpadla, ponorná čerpadla atd.

například:

Jet HWJ - Automatická domácí vodárna
Domácí vodárna se samonasávacím čerpadlem Jet WJ, membránovou tlakovou nádobou o velikosti 20 až 60 l a stavitelným tlakovým spínačem. Součástí je také napájecí kabel o délce 1,5 m. Napájení 1 x 230 V. Verze HWJI je dodávána s celonerezovou tlakovou nádobou.
Plus: Čerpadlo je vybaveno speciálními materiály a snímači chránícími před provozem bez vody. Celonerezová příruba tlakové nádoby a vhodně vedená nerezová propojovací hadice zajišťují dlouhodobou životnost.

TWU 3“ (HS) - Ponorné čerpadlo s kabelem a spínací skříní
Ponorné čerpadlo s průměrem 76 mm určené do vrtů. Čerpadlo z kvalitních nerezavějících materiálů. Má zabudovanou ochranu motoru proti přetížení a nemusí se jistit po elektrické stránce. Součástí dodávky je také spouštěcí lanko a napájecí kabel. Ovládání a jištění je zabudováno do elektronické spínací skříně jež je rovněž součástí balení. Výtlak G 1“, napájení 1 x 230 V. Verze HS má vysokootáčkový elektromotor řízený externím frekvenčním měničem umístěným v dosahu obsluhy.
Plus: Kompletní dodávka včetně zpětné klapky a nastavení ochran. Vhodné do malých vrtaných průměrů. Ochrana proti běhu na sucho nevyžaduje žádné přídavné snímače čímž zjednodušuje podstatně montáž a údržbu. Verze HS nabízejí vyšší výkon a plynulou regulaci výkonu (úsporu energie, konstantní tlak).

NOVINKA
Brio Tank
je nová řada spínacích zařízení, která umožňuje automatizované spuštění a vypnutí elektrických čerpadel s tlakovou výškou přesahující alespoň hodnotu 2 bar ve vztahu k poklesu tlaku (otevření kohoutů) a zastavení průtoku v zařízení (uzavření kohoutů), na kterých je tato jednotka namontována. Jednotka Brio Tank vám tedy zajistí důležitou funkci vypnutí čerpadla, pokud by došlo z jakéhokoliv důvodu k přerušení dodávky vody, a tím zajišťuje ochranu čerpadla proti běhu naprázdno.
Plus: Přítomnost expanzní nádoby o objemu 0,4 litrů zaručuje omezení nežádoucích tlakových rázů, jakož i zbytečné opětovné spouštění („krátké cykly čerpadla“), ke kterému by mohlo docházet v důsledku přítomnosti drobných ztrát v systému. Zabudovaný manometr zajišťuje kontrolu zásahového tlaku a rovněž kontrolu zařízení. Rovněž tento tlakoměr slouží ke kontrole přítomnosti případných ztrát či úniků v celém systému.



WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama