Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prázdninová fotosoutěž s TZB-info 2014 - Prostor bez bariér, podmínky soutěže

Dne 1. července 2014 bude na facebooku SPUŠTĚN čtvrtý ročník velké prázdninové fotosoutěže s TZB-info.

V letošním roce chceme ukázat, že existují krásné prostory, které můžeme využívat všichni.

Letošní prázdninová fotosoutěž TZB-info je vyjádřením podpory sdružení Život bez bariér z Nové Paky, které se snaží o nesnadný cíl: revitalizace kláštera v Nové Pace pro účely využití k pomoci handicapovaným lidem.

Jaké snímky můžete do soutěže přihlásit?

V letošní fotografické soutěži TZB-info půjde o téma PROSTOR BEZ BARIÉR. Hledáme řešení, která jsou nejen funkční, ale jsou začleněná přirozeně do prostoru našich budov a měst tak, že je všichni přijímají jako jejich přirozenou součást. Estetika v takovém procesu hraje nezastupitelnou roli. Nemusí a nemělo by jít o řešení ve smyslu schovaných výtahů, dodatečných zdvihacích plošin, vstupů po rampě zadním vchodem apod., ale problémy s bezbariérovým řešením mohou nastat i na opačné straně. Například zdravý člověk si přirozeně hledá kratší cestu, obcházet spousty metrů po rampě se mu jeví jako nepříjemné, a proto většina obyvatel potřebuje jinou alternativu trasy. Neodmítneme i špatné příklady, ale toužíme po těch dobrých.


Soutěžit mohou snímky z celého světa.
Neváhejte a zasílejte své úlovky, vždy po jednom kousku, na mail soutez@tzb-info.cz
Třeba se právě na Vás usměje štěstí. Průběžně budeme soutěžní snímky uveřejňovat na našem facebooku.

Co můžete vyhrát?

Hlavní cena pro vítěze je dárkový poukaz na zboží dle vlastního výběru v hodnotě 3.000 Kč do internetové nákupní galerie www.mall.cz. Odměněni dárkem budou i autoři dalších 5 snímků v pořadí, kterým pošleme dárkový balíček.

Jak dlouho soutěž potrvá?

Od 1. července 2014 - 00:00:01 hod. do 31. srpna 2014 - 23:59:59 hod.
Snímky, které budou doručeny před nebo po tomto termínu, nebudou do soutěže zařazeny.

Náležitosti přihlášených snímků:

Vždy zasílejte pouze jednu fotografii na soutez@tzb-info.cz.
Redakce si vyhrazuje právo na úpravu formátu a velikosti fotografie. Z jedné e-mailové adresy mohou být zaslány max. 3 fotografie. K jednotlivým snímkům uvádějte vždy krátký popisek, který vystihuje motiv soutěže. Zároveň uvádějte jméno autora včetně kontaktu (GSM), abychom Vás v případě výhry mohli kontaktovat. Kontaktní údaje nebudou zveřejněny. U vystavené fotografie bude uveřejněn popisek snímku a jméno autora (popř. pseudonym, zda-li bude vyžadován). Redakce TZB-info si vyhrazuje právo vyřadit sporné snímky ze soutěže.

Kdo vybere vítěze velké prázdninové soutěže?

Od 3. září 2014 do 30. září 2014 budou mít možnost všichni čtenáři TZB-info rozhodovat o vítězném snímku. Vybírat budou ze všech přihlášených fotografií, které budou umístěné na TZB-info v samostatném článku s odkazem přímo z titulní strany portálu. Regulérnost hlasování průběžně kontroluje automat.

Hlasování bude dále možné prostřednictvím Facebooku, kde budou snímky umístěny v samostatném albu označeném HLASOVÁNÍ. To se mi libí (palec nahoru) = jeden hlas. Podvodné hlasy budou organizátorem dodatečně smazány.

Současně budou moci do celkového pořadí fotografií zasáhnout i návštěvníci naší expozice na veletrhu FOR ARCH ve dnech 16. – 20. září 2014 na PVA Letňany. Fotografie budou vystaveny ve výstavním stánku TZB-info a zájemci budou moci vhodit svůj hlas do připraveného boxu.

Vítěz soutěže bude uveřejněn na facebooku a homepage TZB-info.cz dne 6. října 2014. Ocenění autoři snímků budou po tomto datu kontaktováni redakcí, aby si cenu převzali.

Kdo může soutěžit?

Všichni fandové portálu TZB-info.

Kdo bude ze soutěže vyřazen?

Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci Topinfo s.r.o. a jejich příbuzní. Dále ti, kteří zašlou z jedné IP adresy více než tři fotografie. Fotografie bez popisu a uvedení autora snímku. Redakce TZB-info si vyhrazuje právo vyřadit sporné snímky ze soutěže.

Přejeme Vám krásné léto a těšíme se s ostatními čtenáři na všechny snímky, protože ty letošní mají něco navíc – lidský rozměr.

 
 
Reklama