Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jaké změny Vás a Vaši firmu čekají od 1. 1. 2014?

Seminář se věnuje novému občanskému zákoníku a zákonu o obchodních korporacích. Praktickou a srozumitelnou formou se dozvíte, jaké novinky manažery a majitele společností od příštího roku čekají.

Ve spolupráci s advokátní kanceláří Kocián Šolc Balaštík jsme pro Vás připravili trochu jiný seminář s minimem právnických výrazů, čísel zákonů a nesrozumitelných formulací. Seminář se bude věnovat novému občanskému zákoníku a zákonu o obchodních korporacích.Více informací o semináři

Praktickou a srozumitelnou formou se dozvíte, jaké novinky manažery a majitele společností od příštího roku čekají. Získáte také přehled o tom, které kroky budete muset včas provést a jaké nové možnosti správy Vaší společnosti se již brzy objeví.

Seminář bude zaměřen na poznatky z praxe a zejména na různá rizika, která Vás mohou potkat a která mohou mít vážné následky pro Vaši společnost. Ve většině případů je však velmi jednoduché těmto rizikům předcházet. Díky své dlouholeté praxi Vás přednášející připraví, jak tato případná rizika eliminovat a jak řešit již vzniklé problémy.

Program:
    Obchodní společnosti od 1. 1. 2014
  • novinky v zakládání společností
  • novinky v povinnostech společností
  • změny u akciových společností
  • změny u společností s ručením omezeným
  • Smlouvy od 1. 1. 2014
  • uzavírání a náležitosti smluv
  • základní smluvní typy (kupní smlouva, nájemní smlouva, ...)
  • požadovaná forma smluv
  • příčiny a důsledky neplatnosti
  • ochrana slabší smluvní strany

Kdy: 5. 12. 2013 - Jablonec nad Nisou

Cena:1 490,- Kč bez DPH

V případě zájmu vyplňte přihlášku elektronicky na výše uvedeném odkazu "Více informací o semináři". Vzhledem k tomu, že chceme zajistit maximální přínos pro účastníky semináře, je počet registrací omezen, neváhejte proto se svojí přihláškou.

Kocián Šolc Balaštík

KŠB, založená v roce 1990, se řadí mezi největší advokátní kanceláře v České republice a s téměř sedmdesáti právními a daňovými specialisty poskytuje ve svém pražském sídle a ve svých pobočkách komplexní právní a daňové poradenství tuzemským i zahraničním podnikatelským subjektům. Za dobu svého působení KŠB získala renomé úspěšné nezávislé kanceláře, která je schopna plně konkurovat mezinárodním advokátním firmám. Kanceláři a jejím odborníkům se v průběhu let dostalo mnoha ocenění, přičemž k nejprestižnějším z nich patří opakované vyhlášení KŠB právní firmou roku v České republice dle hodnocení nezávislých ratingových institucí Who’s Who Legal a Chambers and Partners.

 
 
Reklama