Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Cenaplynu.cz startuje – Váš rozcestník pro rozhodování o změně dodavatele plynu

Srovnáváte pravidelně ceny plynu? Snižujeme.cz pro Vás spouští projekt www.cenaplynu.cz. Pomůže Vám najít nového dodavatele plynu podle Vašich potřeb.

Po úspěšném startu projektu www.nizkytarif.net spouští společnost Snižujeme CZ s.r.o. další projekt, který se tentokrát zaměřuje na snižování ceny za plyn a je jím www.cenaplynu.cz. Najdete zde nejen řadu užitečných rad a tipů na úspory energií, ale je zde také unikátní kalkulačka plynu. Ta jednoduše a rychle spočítá, jestli je Váš současný dodavatel plynu ten nejlevnější. Srovnání cen plynu snad snáze udělat nejde.

Projekt www.cenaplynu.cz zároveň slouží jako publikační platforma. Je zde možné, po domluvě s provozovatelem, umístit tiskové zprávy, důležité informace pro zákazníky a další textově nebo graficky orientované výstupy. Do budoucna se bude projekt rozšiřovat nejen o další rady a tipy, ale také o analýzy, doporučení a výhledy do budoucna.

Rodina hlavního projektu www.snizujeme.cz se tak rozrostla o dalšího člena. Co bude dál? I když začala zima a vytáhli jsme kabáty ze šatníků, na plavky a sluníčko nezapomínáme. Spustíme pro Vás kalkulačku cestovního pojištění a připravujeme další projekt, o kterém se zmíníme snad na přelomu roku. Nechte se překvapit!

kalkulačna plynu na www.cenaplynu.cz

 
 
Reklama