Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Technická data Grundfos

Křivky, CAD obrázky, manuály servis a další najdete v GRUNDFOS WEBCAPS.

Grundfos WEBCAPS je online nástroj pro výběr vhodného čerpadla

WebCAPS je online nástroj pro navrhování čerpadel. Součástí WebCAPS je nástroj pro výběr vhodného výrobku, který automaticky stanoví optimální čerpadlo po vložení požadavků a preferencí pro daný scénář. Současně obsahuje řadu servisních informací, včetně seznamů náhradních dílů a výkresů více než 187,000 výrobků a servisních videí.

Jednotlivé moduly softwaru:
  • Katalog
    Pokud chcete získat technické informace, obrázky, popisy, výkonové křivky atd. k danému čerpadlu, klikněte na Katalog.
  • Dokumentace
    V tomto modulu lze vyhledat formát PDF všech tištěných materiálů : Katalogy, Montážní a provozní návody, Servisní návody atd.
  • Servis
    Tento modul je určen pro servisní pracovníky, kteří hledají instrukce pro montáž a demontáž & video, náhradní díly, atd.
  • Dimenzování
    Technická data Grundfos
    Jestliže provedete správné zadání, pomůže to při výběru správného čerpadla. Dimenzování vypočítá i náklady spojené s vlastnictvím čerpadla. Modul Dimenzování je propojen s příslušnými technickými údaji daného čerpadla.
  • Záměna
    Pokud chcete zaměnit staré čerpadlo Grundfos nebo konkurenční čerpadlo, klikněte na Záměnu. Najdete staré čerpadlo a dostanete doporučení pro vhodnou záměnu.
  • Obrázky CAD
    Obrázky CAD ve formátu DXF a DWG jsou dostupné s využitím Explorer. Obrázky si lze prohlédnout a vybrat a potom vytvořit soubor ZIP ke stažení.
  • Projekt
  • Kapaliny
    Modul Kapalina umožňuje uživateli zadat specifickou kapalinu s jejími parametry a potom vybrat mezi čerpadly nebo skupinami čerpadel, která mohou být pro danou kapalinu použita.

Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama