Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KESSEL AG přináší řešení, design a funkčnost v odvodnění budov

Pro vnitřní a vnější odvodnění budov KESSEL AG nabízí vpusti a žlaby z různých materiálů, konstrukcí a designu podle dispozic stavby.

Pro rezidenční a komerční prostory má k dispozici společnost KESSEL AG mnoho variant odvodnění. Stavebnicový systém odvodnění nabízí přizpůsobení každé situaci, která může nastat ať už při samotném projektu, tak při klientských změnách u nových, ale i u rekonstruovaných objektů. Jednotlivé systémy odvodnění jsou vyrobeny z plastu, ušlechtilé oceli anebo z high- tech materiálu ECOGUSS pro napojení litiny a polymeru.

  • Vpusti pro projekty „Ecoguss“ a „Practicus“
    Z modulárního systému je možné sestavit každé specifické řešení. Z tělesa vpusti, vrchní části s mřížkou v několika variantách a příslušenství lze sestavit řešení na míru pro daný projekt. Vpusti je možné doplnit o protipožární sadu a tím zaručit bezpečnost objektu. Podlahové vpusti „Ecoguss“ je možné připojit na všechny potrubí z šedé litiny a polymeru v Ø 58, 78, 83, 110.
  • Koupelnové a sprchové vpusti „the Ultraflat", „the Vertical", „the Superflat", „Classic“, „Giro“
    Vpusti nabízejí přizpůsobení použitému designu v koupelnách. Design umyvadlových baterií, umyvadel, sprchových hlavic a dlažbě je možné, nyní zkombinovat také s designem mřížek vpustí. Jednotlivé vpusti, nabízejí individuální řešení instalace do nových a rekonstruovaných objektů. Vpusti jsou uzpůsobeny i pro minimální instalační výšku a to pouze 69mm.
  • Koupelnové sprchové žlaby „Linearis Comfort“, „Linearis Compact“, „Linearis Super60“, „Linearis“
    Dnešní trend jsou koupelny bez bariér. Koupelnové sprchové žlaby KESSEL přináší nové možnosti prostoru v kombinaci funkčnosti a designu. Design jednotlivých sprchových žlabů nabízí několik variant, které lze přizpůsobit každému požadavku. Sprchové žlaby jsou v provedení nerez, pro obložení dlažbou, s LED osvětlením, s LED osvětlením a krystaly, imitace dřeva.
  • Stěnové odvodnění „Scada“
    Stěnové odvodnění je kreativní sprchování bez bariér. Scada stěnové odvodnění nabízí projektantům, architektům a montážním firmám maximální flexibilitu a umožňuje jednoduchou, bezpečnou a rychlou instalaci v mnoha designových variantách. Díky svým vlastnostem a nízké montážní výšce a to pouze 80mm horního okraje, je ideální i v případě rekonstrukcí.
  • Sklepní vpusti „Pumpfix S“, „the Universal“, „Drehfix“..
    Sklepní vpusti KESSEL mohou být dodávány i se zpětnou klapkou. Vpusti nabízejí ideální řešení pro více bezpečí v nových i rekonstruovaných objektech. Sklepní vpusti jsou k dispozici od jednoduchých vpustí až po vpusti čerpadlem pro odpadní vodu bez fekálií. Pro instalaci vpusti v garážích je k dispozici také vpust k zachytávání ropných látek, které by mohly unikat ze zaparkovaných aut.
  • Vpusti a žlaby z nerezové oceli „Ferrofix“
    Pro potravinářský průmysl, velkokuchyně a kuchyně jsou v sortimentu KESSEL AG vpusti a žlaby z nerezové oceli, které lze individuálně kombinovat podle dispozic objektu. Vpusti a žlaby je také možné doplnit o protipožární sadu stejně, jako vpusti Ecoguss a Practicus.
  • Vpusti pro venkovní instalaci
    Flexibilní a kompaktní řešení z plastu a high-tech materiálu Ecoguss pro odvodnění parkovišť, dvorů, teras, střech a okapů.

Produktové video

Varianty odvodnění pro rezidenční a komerční prostory - stavebnicový systém
 
 
Reklama