Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skončila Velká prázdninová fotosoutěž 2013 na téma krása detailu

Gratulujeme výhercům prázdninové fotosoutěže a děkujeme všem, kteří se zapojili. Výherce fotosoutěže obdrží poukaz na nákup za 3.000 Kč, všem ostatním posíláme dárek.

Velká prázdninová fotosoutěž s TZB-info byla spuštěna 1.7.2013 na našich facebookových stránkách, hlasovat jste mohli i na stránkách TZB-info a na našem stánku během veletrhu FOR ARCH Praha 2013. Dne 30. září byla soutěž ukončena a nyní přinášíme seznam výherců.

Výherce fotosoutěže získá dárkový poukaz na zboží dle vlastního výběru v hodnotě 3.000 Kč do internetové nákupní galerie www.mall.cz. Odměněni dárkem budou i autoři dalších 5 snímků v pořadí, kterým pošleme dárkový balíček.


Vítězná fotografie, autor Martin Kočí

Po sečtení hlasů se vítězem stal Martin Kočí z Česká Kamenice za snímek s názvem Londýnské oko v noci.

Vítězi gratulujeme, dalším v pořadí zašleme dárkové balíčky a všem zúčastněným děkujeme.

  • 1. místo: Londýnské oko v noci, autor: Martin Kočí
  • 2. místo: Okno do neznáma, autor: Radek Sieber
  • 3. místo: Tajemství za dveřmi, autor: Dana Truksová
  • 4. místo: Nekonečné schodiště, autor: Jakub Cejpek
  • 5. místo: Detailní kompozice, autor: Jakub Cejpek
  • 6. místo: K nebesům, autor: Karel Struhala

Letošního vítěze jsme požádali o krátký komentář: "Určitě bych fotosoutěž zachoval, ale třeba jako podmínku bych dal, že na fotce musí být zároveň soutěžící, který fotku do soutěže vkládá. Další podmínka by mohla být zakomponovat do fotografie logo TZB Info. Ne elektronicky, ale vyfotit se s ním. Jestli si ho člověk vytiskne z pc, nebo nakreslí ručně, to už bych nechal zase na soutěžících. A vítěze by mohla vybírat porota, která by třeba mohla přihlédnout kolik lajků fotka získala. Pokud o vítězi bude rozhodovat jen počet lajků, tak to spoustu lidí od soutěže odradí. Ještě jednou díky za cenu."

 
 
Reklama