Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zastřešení terasy pro 4 roční období od ALBIXONu

ALBIXON ve spolupráci s architekty a designéry navrhl zastřešení terasy, které tvarem, funkčností a barvou dotvoří Váš dům i zahradu. Naši technici Vám přijedou ZDARMA zastřešení navrhnout a zaměřit.

Jistě to zná každý z Vás. Počasí je v našich končinách nevyzpytatelné, a proto se ani v plné letní sezóně nevyhnete větru, dešti či chladnějším dnům. Je to k vzteku, když musíte při každém zafoukání nebo spadlé dešťové kapce vyběhnout ven a uklízet čalouněné sedáky ze zahradního nábytku nebo přímo samotný nábytek. Co byste řekli na to nelámat si tím již hlavu? Vyberte si zastřešení terasy od ALBIXONu a užívejte si Vaší terasu bez ohledu na počasí.

Dotvoření Vašeho domu zastřešením terasy na míru je pro nás výzvou a najdeme pro Vás vždy vhodné řešení. Přijedeme Vám ZDARMA zastřešení navrhnout a zaměřit.


Naše zastřešení je posuvné a Vy sami si určíte, zda jej chcete mít zavřené nebo otevřené, např. pro opalování. Díky lehké hliníkové konstrukci a polykarbonátovým výplním je jeho montáž velice snadná a rychlá. Navíc lze díky vlastní práškové lakovně vytvořit jakýkoliv dekor konstrukce. Proč byste museli trávit svůj volný čas za deště či větru mezi čtyřmi stěnami uvnitř domu, když můžete být na zahradě a přitom relaxovat v suchu a teple? Pokud nejste příznivci neustálého vystavování se slunečním paprsků po celé léto, i pro Vás je naše posuvné zastřešení vhodným řešením, které Vás ochrání před agresivním letním sluncem. Naše zastřešení Vám zkrátka umožní užívat si Váš volný čas s Vašimi blízkými za každého počasí a zároveň si neustále užívat přírody, která Vás může nepřetržitě obklopovat po celý rok.

Zastřešení terasy společnosti ALBIXON a.s. sice není vzduchotěsné, takže nemůže například sloužit k přezimování pokojových květin nebo jako zimní zahrada, nicméně i přesto Vás ochrání před nepříznivým počasím po 4 roční období. Můžete si tak vychutnat chladný podzim v příjemném prostředí, ale i slunečné dny se sněhovou pokrývkou okolo terasy.

Výhody zastřešení terasy:
  • Nepotřebujete stavební povolení
  • Od jara do podzimu si užijete Vaši terasu za každého počasí
  • V zimě Vám ochrání zahradní nábytek před deštěm, sněhem a větrem
  • Bezúdržbové
  • Široký výběr barev a dekorů
  • Možnost zvláštního vstupu pro domácí mazlíčky
  • Odolné proti povětrnostním vlivům
  • Výroba atypických zastřešení pro domy, restaurace, hotely apod.
 
 
Reklama