Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rezidence Studánka: Komorní bydlení s důrazem na detail

Praktické byty převážně s dispozicí 3kk, 80 m2, předzahrádkou či balkonem nabízejí pohodlné bydlení také díky možnosti vlastního parkování a použití nadstandardních materiálů.

Rezidence Studánka: Komorní bydlení s důrazem na detail

Mladé rodiny s dětmi stále častěji preferují komorní bydlení namísto obrovských komplexů novostaveb, jež se stavěly v 90. letech.
V podobném přátelském duchu vzniká i nový projekt skupiny Neocity Rezidence Studánka s 28 moderními byty a společnými prostory vhodnými pro hraní s dětmi, venkovní grilování a další volnočasové aktivity.


Praktické byty převážně s dispozicí 3kk, 80 m2, předzahrádkou či balkonem nabízejí pohodlné bydlení také díky možnosti vlastního parkování a použití nadstandardních materiálů.

„Vlastní projekt si klade za cíl vyhovět vyšším požadavkům na vkusné a neotřelé zpracování interiérů a nezapadnout do dlouhé řady nudných bytů s dalšími 150 sousedy, které ani neznáte,“ popisuje koncepci rodinného domu Michal Šiller. Inspiraci při hledání vysněného bydlení lze načerpat v ulici s příznačným názvem V Zahradách. Architekti a designéři popustili ve Studánce uzdu své fantazie, nespokojili se pouze s běžným interiérem, který najdete všude jinde, ale navrhli čisté řešení, které vyhovuje zejména mladým lidem s citem pro současný design. Navíc rezidenci může polohou konkurovat jen málokterý developerský projekt podobné kvality v Praze.

Přijďte se podívat na specifický rodinný dům určený rodinám hledajícím klidné bydlení v malebné části Hrabalovy Libně, která je dobře dostupná jak MHD, tak autem a zároveň i strategickým místem při cestě z města. Bydlete s lidmi, se kterými se na chodbě pozdravíte, bydlete vkusně a zároveň prakticky.

Výhody komorního bydlení v rodinném domě
  • Klidné bydlení, schopnost domluvit se v menším počtu obyvatel domu na případných změnách či úpravách týkajících se domu a společných prostor
  • Příjemné sousedské vztahy, které mnohdy přerůstají v přátelství rodičů i dětí
  • Možnost vybudovat bydlení skutečně podle vlastních představ, aktivně se zapojit do plánování standardu interiéru
  • Finanční úspora, společné prostory mají rodiny společné, například zahradu, dětské hřiště, místo pro grilování
Neocity Rezidence Studánka
Příklad plánu jednoho z podlaží Neocity Rezidence Studánka
 
 
Reklama