Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Autodesk Live 2014 Roadshow přilákala na zajímavé novinky

CAD Studio představilo praktické výhody cloudových aplikací, vč. užitečných simulací, ale i nový Revit LT v češtině a další aktivity pro komunitu návrhářů.

Účastníky víceoborové Autodesk Live 2014 Roadshow nejvíce zaujaly nové produkty a řešení Autodesk Design Suite 2014, doplněné o nadstandardní služby a aplikace dodávané CAD Studiem. V centru pozornosti a četných dotazů se ocitly nástroje pro simulace, Factory Design Suite pro navrhování technologických linek a také zpracování 3D skenů, PDM i PLM systémy a cloudové služby Autodesk 360 nebo projekční nástroje pro informační model budovy (BIM) a katastrální data RÚIAN.

„Při tolika novinkách, které každý rok uvádíme na trh, je klíčové dát prostor našim zákazníkům, aby si moderní technologie mohli na vlastní oči prohlédnout a osahat, podívat se na praktické příklady použití a posoudit, kde jim softwarové nástroje mohou pomoci při kreativní práci i úspěšnějším podnikání,“ dodává Jan Binter, ředitel společnosti CAD Studio.
„Mnoho uživatelů nám potvrdilo, že sady oborově zaměřených a snadno spolupracujících aplikací Autodesk Design Suite jim přinášejí více svobody – od prvotních konceptů přes optimalizace s využitím analýz či simulací až po realizaci a výrobu. Mohou se tak lépe soustředit na tvůrčí práci, ne na hledání a správu souvisejících nástrojů, které potřebují pro každodenní práci.“ Nejšťastnější z návštěvníků i letos odjížděli bohatší o užitečné ceny: dvojici tabletů s nakousnutým jablkem a polohovací zařízení 3Dconnexion.

CAD Studio a jarní Autodesk Live 2014 Roadshow, tisková zpráva


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama