Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domácí spotřebiče LG pro rok 2013

Hybridní kombinace pračky a sušičky jako jediná na světě nabízí 2 možnosti sušení dle požadavku úspory elektřiny. Nová hybridní sušička s nabízí až 50% úsporu energie díky novému tepelnému čerpadlu.

Společnost LG Electronics dnes představila nejnovější produkty z kategorie domácích spotřebičů pro rok 2013. Mezi produkty zaujme parní pračka F12495BDSA, vlajková loď chladnička Lancaster, či plně automatický robotický vysavač Hom-Bot. Domácí spotřebiče vynikají nejen díky technologickým inovacím, ale i unikátnímu designu.

Pračky, sušičky

Jako první a jediný výrobce v Evropě uvádí LG Electronics na trh parní pračku LG F12495BDSA. Spotřeba vody pouhých 11900 litrů/rok a spotřeba energie jen 166 kWh/rok ji řadí do energetické třídy A + + + -40%.
Jedinečný Direct Drive motor, využívající revoluční techniku praní 6 Motion, se může pochlubit až 10letou zárukou. Spotřebitele potěší i 14 pracích programů s 17 přídavnými možnostmi nebo funkce Fuzzy Logic, která automaticky zváží množství prádla v pračce.


Parní pračka LG F12495BDSA A + + + -40%
Dalším představeným produktem je hybridní kombinace pračky a sušičky LG F94A8RDH. Jako jediná na světě nabízí dvě možnosti doby sušení v závislosti na požadavku úspory elektrické energie. Souběžně s tímto modelem byla uvedena i nová hybridní sušička LG RC9055AP2Z. Sušička disponuje největší kapacitou na světě, celých 9 kilogramů. Při režimu ECO nabízí až 50% úsporu energie díky novému tepelnému čerpadlu.

Myčka nádobí D1484CF

Horkou novinkou mezi myčkami je LG parní myčka (model D1484CF). Díky technologii TrueSteam ™ přináší parní myčka lepší výsledky mytí za kratší dobu a s nižší spotřebou elektrické energie. Vejde se do ní až 14 sad nádobí a je vybavena řadou inovativních funkcí, které zajišťují plný komfort. Velkou výhodou zvláště v malých prostorách je i nízká hladina hluku jen 43 dB. „Jsem hrdý na to, že letos můžeme představit domácí spotřebiče, které svou inovativností a funkcemi představují na současném trhu pokrokové řešení v oblasti bílé techniky," řekl Martin Malý, tiskový mluvčí LG Electronics CZ.

Chladničky

V letošním roce bude na trh uvedena i nová modelová řada chladniček NO FROST. Její vlajkovou lodí je Door-In-door chladnička Lancaster (model GS9366NECZ). S kapacitou 614L úsporným LED osvětlením a úsporným kompresorem patří do energetické třídy A++. Mezi zajímavé produkty určitě patří i chladnička LCEP model LG GBB539NSCFE, která dosahuje díky technologické inovaci LG dosud nejlepší energetické úspornosti.

Robotické vysavače Hom-Bot

LG Electronics letos přinese hned několik robotických vysavačů, ale technologicky nejvyspělejší model LG VR62701LVMB patří mezi špičku na trhu. Jeho výjimečnost tkví v inteligentní navigaci, která z něj dělá skutečného robota. Používá k tomu několik senzorů a metod navigování. Jeho účinnost vysávání dosahuje až 94% (podle typu podlahy) a na jedno nabití, které trvá jen 3 hodiny, dokáže vysávat celých 100 minut. Vděčí za to velmi kvalitní Li-PB baterii.


LG Electronics CZ
logo LG Electronics CZ

LG Electronics, divize KLIMATIZACE Therma V Komerční klimatizace Klimatizace pro obytné budovy Získejte kontrolu nad teplotou prostoru, ve kterém pobýváte. Dopřejte správnou provozní teplotu také serverům a další počítačové technice ve vaší firmě. ...

 
 
Reklama