Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové ceny kotlů a sestav Wolf a gabotherm®

Společnost Wolf Česká republika přináší od 27. března 2013 nové ceny kotlů Wolf a nový ceník sestav Wolf a gabotherm®.

Nové ceny samostatných kotlů Wolf jsou atraktivnější pro partnery i pro zákazníky. Tato cenová úprava určitě přesvědčí i váhavce, aby se rozhodli pro kotel Wolf a mohli tak využívat všechny výhody, které tato německá kondenzační technika přináší. Dochází také k některým změnám objednávkových čísel, čímž se zabezpečí jednodušší spravování objednávek.

V novém ceníku sestav připravila společnost Wolf Česká republika sestavy kondenzačních kotlů na vytápění a sestavy zásobníků pitné vody, které jsou vzájemně kombinovatelné. V ceníku se též nachází sestavy kondenzačních kotlů se zabudovaným vrstveným zásobníkem pitné vody, solární sestavy, kombinované sestavy kondenzačního kotle a solárního ohřevu pitné vody, stejně jako sestavy podlahového vytápění gabotherm®. Sestavy podlahového vytápění jsou koncipovány tak, aby mohl instalatér využít výhodu kompletnosti sestavy, kde sestava obsahuje všechny potřebné komponenty pro jednoduchou a správnou montáž. Současně umožňují „seskládat" sestavy tak, aby přesně pokryly potřeby jakéhokoliv projektu.

Sestavy přinášejí zákazníkovi více záruk. Zákazník má jistotu, že všechny prvky v sestavě jsou v souladu, správně dimenzované pro konkrétní řešení a je zabezpečená jejich bezproblémová instalace i provoz. Sestavy jsou také kompletní a obsahují veškeré základní příslušenství, bez kterého nemůže systém správně fungovat.

Ceny sestav jsou zvýhodněné oproti ceníkovým cenám a současně jsou přehledné a kompletní. Zákazník se tak nemusí obávat případných dodatečných překvapení.

Věříme, že si tato nabídka najde oblibu mezi montážními firmami. Produkty a sestavy značek Wolf a gabotherm® jsou dostupné u všech velkoobchodních partnerů společnosti Wolf Česká republika.

Ceník Sestavy pro vytápění a ohřev pitné vody platné od 27.3.2013.
Změna cen kotlové techniky Wolf ke dni 27.3.2013.


Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama