Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Seminář Nové materiály a aplikace v požární ochraně

V Praze dne 11.4.: Materiály pro povrchové úpravy, těsnění prostupu instalací, výplně otvorů s požární odolností, odvody kouře a tepla výplňovými otvory, požární uzávěry, systémy ochrany potrubí atd.

Datum a místo konání:

11. 4. 2013 - čtvrtek - od 9 do 13 h - Praha
STUDIO AXIS - Centrum vzdělávání ve stavebnictví, Lisabonská 4, Praha 9

Přednášející a obsah semináře:
Doc.Ing. Václav Kupilík, CSc. - PKPO a Fakulta stavební ČVUTPřehled materiálů a výrobků v oblasti požární bezpečnosti: materiály pro povrchové úpravy, těsnění, výplně, atd. - jejich vlastnosti a chování
Vladimír Raušer - PKPONová generace těsnění prostupu instalací nejen v požárních dělicích konstrukcích. Nové povinnosti výrobců ze strany certifikace, klasifikace a zkoušení.
Ing. Vilém Stanke - PKPOPožární ochrana zesilovacích lamel a tkanin z uhlíkatých látek. Bezrámové celoskleněné výplně otvorů s požární odolností.
František Kregl - PKPOOdvody kouře a tepla výplňovými otvory v obalových konstrukcích. Využití roletových požárních uzávěrů se zkrápěním.
Ing. Pavel Matoušek - PKPOMateriály typu F-ROCK, jejich charakteristika a uplatnění. Protipoožární systémy ochrany VZT potrubí a potrubí pro odvod tepla a kouře PYROROCK. Speciální desky Conlit Ductrock a jejich uplatnění s systémech ochrany VZT potrubí.
Program:
08:30 - 09:00Prezence posluchačů
09:00 - 13:00Přednášky

O přestávce podáváme zdarma občerstvení.
Konec semináře je orientační.

Akreditace:

Všechny akce jsou součástí celoživotního vzdělávání členů České komory autorizovaných inženýrů a techniků (ČKAIT) a České komory architektů (ČKA). Vybrané akce mají také akreditaci pro vzdělávání úředníků územních samosprávných celků.

Poplatek:

1.390,-Kč za osobu včetně DPH.
Každý účastník obdrží ZDARMA STUDIJNÍ PODKLADY a OSVĚDČENÍ O ABSOLVOVÁNÍ


STUDIO AXIS - Centrum vzdělávání ve stavebnictví
logo STUDIO AXIS - Centrum vzdělávání ve stavebnictví

Specialista na celoživotní vzdělávání a rekvalifikace v oboru stavebnictví a architektury, pořádá odborné školení, semináře, kurzy, rekvalifikace, konference, výstavy i prezentace. Akce jsou akreditovány pro členy ČKAIT, ČKA a úředníky samosprávy.

 
 
Reklama