Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Optimální statické, protipožární a izolační vlastnosti stropů LiaStrop

Lias Vintířov vyrábí betonové stropy na míru. Stropy LiaStrop mají díky použitému materiálu optimální statické, protipožární, akustické a tepelně izolační vlastnosti. Jsou ideální pro rodinné i bytové domy i průmyslové budovy.

Stropy LiaStrop

Betonové stropy z polostropních panelů

Tento typ stropní konstrukce spojuje výhody prefabrikace a monolitické stropní konstrukce. Jednou z hlavních výhod je rychlost dodání stropu. Od schválení výrobní dokumentace k předání díla uběhne zpravidla jen 14 dnů. Samotná montáž stropu i s technologickou přestávkou trvá 7 dnů.


Betonové stropy z panelů z lehkého betonu

Betonové stropní panely jsou vyráběny na míru z lehkého keramického betonu. Díky tomuto unikátnímu materiálu méně zatěžují konstrukci rodinného domu a mají tak menší nároky na statiku. Betonové stropní panely jsou určeny především pro střešní a stropní konstrukce rodinných a bytových domů. Dodávky stropů z betonových panelů realizujeme do 14 dnů včetně montáže od odsouhlasení výrobní dokumentace.

Více o prefabrikovaných stropních konstrukcích
LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama