Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wels – město úspor energií

Pokud jste ještě nenavštívili hornorakouské město Wels, máme pro vás hned několik důvodů, proč tak nyní učinit.

Wels je se svými 61 tisíci obyvateli sedmým největším městem Rakouska a se svými aktivitami a úspěšnou politikou na poli úspor energií a využití obnovitelných zdrojů energie na místě prvním. V těsné blízkosti malebného historického centra se nachází moderní veletržní areál, který po celý rok nabízí návštěvníkům řadu zajímavých akcí. Tou nejbližší je Veletrh úspor energií – Energiesparmesse 2013 (28.2. – 3.3.). Ve 20 veletržních halách zde bude na výstavní ploše o rozloze 30.000 m² prezentovat své výrobky a služby více než 450 vystavovatelů z 15 různých zemí. Na své si zde přijdou nejen příznivci úspor energií a obnovitelných zdrojů energie, ale i odborníci z oblasti TZB, stavebníci a všichni ti, kdo hledají inspiraci, nové designy, technologie a materiály pro zařízení interiérů, exteriérů a nejbližšího okolí svých staveb a domovů.

Uprostřed zeleně v přilehlém městském parku probíhá ve stejném termínu v prostorách Stadhalle mezinárodní konference Světové dny úspor energií, určená pro předem registrované odborníky. V její těsné blízkosti se pak nachází pro širokou veřejnost nově vybudované přírodovědné centrum Welios se 150 interaktivními exponáty zaměřenými na obnovitelné zdroje energie, které bezpečně zaujmou nejen malé, ale i velké návštěvníky. Pro relaxaci je v téže lokalitě všem zájemcům k dispozici i volně přístupná zoologická zahrada s více než 100 druhy zvířat, která se může pochlubit přívlastek „nejstarší ZOO v Horním Rakousku“.

Energy Centre České Budějovice již tradičně organizuje ve dnech 1. a 2. 3. 2013 na Veletrh úspor energií jednodenní zájezdy. V ceně zájezdu 490,- Kč je zahrnuta doprava zájezdovým autobusem z Českých Budějovic do Welsu a zpět, vstupenka na veletrh a úvodní společná prohlídka veletrhu s profesionálním tlumočníkem.

Bližší infomace a přihlášku naleznete na www.eccb.cz, přihlásit se můžete rovněž telefonicky na tel. č. 387 312 580.

Wels město úspor energií Energy Centre České budějovice Veletrh úspor energií jednodenní zájezdy

Energy Centre České Budějovice
logo Energy Centre České Budějovice

Bezplatné energetické poradenství v oblasti úspor energií a využití obnovitelných zdrojů, audity a energ. analýzy, Energetické průkazy pro RD, měření infrakamerou, pořádání seminářů, vydávání publikací, zprostředkování kontaktů s Horním Rakouskem a EU a další.

 
 
Reklama