Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odborné semináře AZ Promo s.r.o.

Aktuálně pořádané semináře: 23.1. Hradec Králové - DELTA - FORUM 2013 a 24.1. Ústí nad Labem - Moderní materiály a technologie pro výstavbu rodinných domů a obytných budov.

V programu:
  • PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.: Hliníkové střešní, fasádní a fotovoltaické systémy.
  • Beton. st. Group s.r.o.: Inteligentní stavební systém LIVETHERM pro nízkoenergetické či pasivní domy – novinky pro rok 2013. Nová řada tvarovek LIVETHERM s PUR vložkou (U až 0,11 m2K/W) – systém pro pasivní domy.
  • Ing. Jiří Kotača – Želex SPECIÁLNÍ PRVKY PRO STAVEBNICTVÍ: Speciální prvky pro MONOLITY: Formtex® -potah na bednění za účelem bezvadnosti povrchu betonu; těsnění pracovních a dilatačních spar (řízené praskliny, bitumenové, bentonitové těsnění, těsnění prostupů); speciální malty Pavillo (aplikace na beton i asfalt, rychletuhnoucí, vysokopevnostní, krystalizační); NANOTECHNOLOGIE- hydrofobní ochrany povrchů, antigrafiti; Nekovové výztužné žebírkové tyče (Basalt, Combar®), výztuže a kotvení zdiva (Murfor®).
  • CIDE M HRANICE, a.s.: CTD CETRIS® - protipožární, vysoce odolná a multifunkční deska, pro stavebně systémové aplikace v interiéru a exteriéru.
  • BRAMAC střešní systémy spol. s r.o.: Betonové a keramické střešní tašky Bramac, nadkrokevní izolace BramacTherm.

Každý účastník obdrží ZDARMA kód pro získání volné vstupenky na veletrhy Střechy Praha, Solar Praha, Řemeslo Praha a For Pasiv, který proběhne v P raze, od 6. do 9. 2. 2013.

Další podrobnosti k semináři
AZ Promo s.r.o.
logo AZ Promo s.r.o.

Společnost AZ Promo s.r.o. se zabývá organizací odborných seminářů, konferencí a praktických prezentací, určených převážně stavební odborné veřejnosti. Přední výrobci stavebních materiálů, zde informují architekty, projektanty, stavební firmy, developery ...

 
 
Reklama